13.
Szep.

Iskolánk 1.000.000 Ft-os vásárlási utalványt kapott!
Köszönjük!!!!!!!!!!!

Több mint 12 ezer játékos regisztrált a Magyar Telekom által meghirdetett különleges játékra, amely az olimpia ideje alatt zajlott az ország T-Pont és T-Partner üzletei között azok környezetében. A játék kiírása szerint a résztvevőknek az említett üzletek környezetében, a virtuális térben megjelenő olimpiai karikákban egy-egy olimpikont kellett okostelefon, vagy tablet segítségével összegyűjteni. Aki elég ügyes volt, azaz „begyűjtötte” a sportolókat, magyar csapat logót szerezhetett (egy ember egy nap csak egyet). A játékot a legtöbb regisztrált játékost bevonzó üzlet nyerte meg, a regisztrált játékosok pedig rajongói ajándékot vehettek át.
A hatvan résztvevő T-Pont és T-Partner üzlet közül közel ezer regisztrált játékossal a veszprémi T-Pont teljesített a legjobban. /forrás: Veszprém Megyei Napló 2012.09./
 
Az MKB Veszprém KC Ferencváros-PLER KC találkozó szünetében Nagy László, valamint Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója adta át az 1.000.000 Ft értékű Adidas vásárlási utalványt Ebele Ferencné Igazgató Asszonyunknak.

utalv___ny.jpg
 
 
 
utalv___ny2.jpg
 
 
 
KÖSZÖNJÜK MINDAZOKNAK, AKIK A JÁTÉKON RÉSZT VETTEK ÉS EZZEL HOZZÁJÁRULTAK A FANTASZTIKS NYEREMÉNYHEZ!
 

 
  KÜLÖN KÖSZÖNETTEL TARTOZUNK VAJNITY KORNÉL MEGYEI TELEKOM VEZETŐNEK, AKI ISKOLÁNKAT JAVASOLTA!
 

KÖSZÖNJÜK!

 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu