24.
Szep.

Múlt hétvégén elindult a 2012-2013-as U14-es floorball bajnokság
A veszprémi Lizards Floorball Team csapata a második fordulóban kezdte meg a küzdelmeket, egybõl a tavalyi U13-as bajnok Debrecen otthonába látogatott.
 

 
 
DFSE-Lizards FT
 
6-4 (4-0, 1-2, 1-2)
 
 
 
 
 
 
 
Keret:
 
Kasza Balázs (1+2), Réti Péter (0+1), Réti Anna, Kiss Máté (1+0), Trombitás Anna, Praznovszky Pál (0+1), Kiss Csongor, Bódis Máté (1+0), Tótik Simon, Bögi Levente (1+0)
 
 
 
  Az U14-es csapat debreceni látogatása felemásra sikeredett. Betegségek miatt három rutinosabb játékost az U14-ben most debütálóknak kellett helyettesíteni. Az első harmadban nyújtott gyenge teljesítményt két harmadnyi jó játékkal feledtették a Gyíkok, de sajnos a végén mégis a DFSE neve mellett szerepelt több gól.
 
  Az első harmadban sem a játékunkkal volt gond, inkább csak a kapusunk maradt még az autóban a hosszú út után. Olyan hibákból szereztek a szemfüles debreceniek gólokat, amiket egyszer esetleg el lehet követni, de 4-0-nál már azért sok volt. A második játékrész aztán még mindig az öltözőből indult, így 5-0-t mutatott az eredményjelző 22 percnyi játék után. Szerencsére fel tudott állni a padlóról a Lizards és a szép összjátékoknak köszönhetően a harmad végéig két gólt sikerült szerezniük. Az utolsó harmadban mintha csak lemásolták volna az előző harmad történéseit a csapatok, DFSE góllal kezdődött és két Lizards góllal ért véget a mérkőzés.
 
  Azt kell mondjam, hogy jól játszottak a gyíkok, de ezt a játékot gólra játsszák, és azok számában most alulmaradtunk. A gyíkok csapatából ki szeretném emelni Bögi Levente teljesítményét, aki bemutatkozó U14-es mérkőzésén egyből gólt tudott szerezni. 10 évesen is nagyon jól bírta a mérkőzést végig. Csak így tovább!
 
 
 
HAJRÁ GYÍKOK!
 
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu