2.
Nov.

Judo hírek az őszi szünetből
Egy hétvége, három verseny.

Egy hétvége 3 verseny
 
 
  Leibnitz
 
  Az ifjúsági korosztály részére rendeztek nemzetközi judo versenyt 2012.10.27-én az ausztriai Leibnitzben. Az olasz, a svájci, az osztrák ifjúsági válogatott mellett szlovén, horvát és természetesen magyar résztvevői is voltak a versenynek.
A Veszprém Judo SE képviseletében Horváth László Levente az előkelő 5. helyen végzett, korábbi klubtársa Windischmann Bence a döntőben marat alul, így második, lett immár paksi színekben. A verseny után a fiúkra 2 nap edzőtábor is várt.
 
Horv__thLevenete.JPG
 
Horváth László Levente fehérben
 
  Koroncó
 
2012.10.28-án 10 versenyzővel vett részt a Veszprém Judo SE a koroncói Tutti Kupán.
Az eredmények:
Bakay Bálint ezüst
Kékesi Szabolcs bronz
Gazda Patrik ezüst
Frantal Nándor Bronz
Schreyer Viktor Bronz
Németh Bulcsú Bronz
Hergovics Soma ötödik
Jászvári Erik Arany
Jászvári Aliz Ezüst
Jászvári András Bronz
 
ACsapat.jpg
 
Schreyer Viktor a jobb oldalon sárga övvel
 
  A helyezések értékét növeli, hogy a csapat vezetőedzője betegség miatt sajnos nem tudta a fiatalokat mentorálni. Így, edző hiányában elővettük mi, felajzott judós apukák az ösztöneinket és igyekeztük menedzselni az ifjúságot. A helyi klub népes táborát, a zirci csapatot és a rengetek tatabányai versenyzőt nem volt könnyű túlkiabálni egy-egy meccsen, de megtettük, amit megkövetelt a haza!
  Sajnos az eredményeken is látszott, hogy a Gábor bácsi ösztönzése, tanácsai hiányoztak; pedig a Vincze Lajos (zirci edző) mindent beleadott, hogy pótolja az edzőnket, ha az övéi éppen nem voltak versenyben! Hála neki, igazi SPORTEMBER!
 
 
Cegléd Serdülő B Országos bajnokság
 
Ugyanezen a napon a serdülő B OB-n is szép eredményeket értek el a klub versenyzői: John Dávid és Hajdu Balázs 5. , Fülöp Bence 7. , Horváth Kornél most helyezetlenül zárt a kiegyensúlyozott és népes mezőnyben. Gratulálunk, értékes pontokat szereztek a csapatnak.
 
 hajdunagyk__p.JPG
 
Hajdu Balázs
 
Gratulálunk!
 
Forrás: Horváth László

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu