14.
Nov.

Judo hírek
Judosok remekeltek ismét...

Mozgalmas hétvége után és előtt!
 
 
 
Mozgalmas hétvége után vannak túl a veszprémi judósok.
 
Galánta (Szlovákia)
November 10-én a hagyományok szerint idén is megrendezték Szlovákiában a galántai nemzetközi judo versenyt. A Veszprém Judo Se versenyzői ezúttal a zirci Vincze Judo Klub versenyzőivel közösen vettek részt az eseményen. Veszprémiek közül a nívós nemzetközi mezőnyben a 13 év alatti versenyzők között Hajdu Balázs négy győzelme aranyérmet ért, Hergovics Luca pedig megszerezte az értékes harmadik helyezést. Kékesi Szabolcs biztató formát mutatott, de az egy évvel idősebbek mezőnyében kiesett. A 11 év alatti versenyzők között Hergovics Soma első mérkőzését megnyerte, de a folytatásban kikapott ellenfelétől, így neki ezúttal nem sikerült a továbbjutás.
 
Győr
7 Versenyző - 7 érem! Remek hangulatú, küzdelmes napot hozott 2012.11.11. vasárnap a veszprémi judokáknak. Kicsi, ámde annál lelkesebb csapat képviselte színeinket.
Aranyérmesek: Németh Bulcsú, Piri Bendegúz
Ezüstérmesek: Rieger Dániel, Kovács Patrik, Frantal Nándor
Bronzérmesek: Schreyer Viktor, Répási Áron.
Nagy gratuláció a feltörekvő fiataloknak.
A C korosztályos fiúknak remek felkészülés volt a jövő heti korosztályos verseny előtt. Azt gondolom, méltán lehetünk büszkék gyermekeinkre, versenyzőinkre! És sokat segítettek Gábor bácsi bíztató szavai is. Ilyen eredményes hétvégét kívánunk mindenkorra.
 
 
 AkisCsapat.jpg
 
Schreyer Viktor /jobbról a második széles mosollyal/
 
Siklós
 
Vasárnap siklóson rendezték a Serdülő Országos Judo Bajnokságot, ahol a veszprémi egyesületet Horváth Levente képviselte aki -50 Kg-os súlycsoportban a 15 induló versenyző közül a harmadik helyezést érte el, így bronzérmes lett.
Jövőhétvégén még két kemény megmérettetés vár a veszprémi fiatalokra. Diák „C” és Ifi „B” korosztálynak lesz országos bajnoksága Budapesten.
 
 
Sikl__sSerd__l__OBHorv__thLeventeK__k__vben.JPG
 
Horváth Levente középen
 
Gratulálunk!
 
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu