30.
Máj.

Országos bajnok az U11-es floorball csapat!
A második országos bajnoki cím is megvan...

  Unihoki U11 utolsó forduló 2013.05.26. Budapest
 
  A vasárnapi játéknapon győzni mentek a Gyíkok!
 
  Első mérkőzésüket az SZPK ellen vívták, akik megizzasztották a bakonyi gárdát. Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két csapat, de a második félidőben felülkerekedtek a Gyíkok, aminek 8-5 lett a végeredménye.
  A második meccsen a Váci volt az ellenfél. Ismét kemény, és szoros mérkőzésen bizonyított a Lizards. A 2x15 perc játékidőben felőrölték az ellenfelet, esélyt sem adtak nekik. 8-4 lett a vége, így a mérkőzés után már biztos volt az ezüstérem!
  A mindent eldöntő Diamonds elleni meccs sorsdöntő volt. Mindenki felkészült a kispadon, pályán, nézőtéren. A nagyon gyors, kemény ellenfelünk kezdett jobban. Már 3-2 is volt ellenfelünk javára, amikor jöttek a Lizards gólok. Nem törte meg semmi a veszprémi csapat lendületét. A szurkolóink folyamatosan buzdították őket a pálya mellől. Az edzők variálták a csapatot. A küzdelem egyre inkább fokozódott. A félidő végén már 5-3 volt ide.
  Kis szusszanás után elkezdődött az utolsó 15 perc a bajnokságból. A gyerekeket azzal küldtük fel a pályára, hogy nagyon nehéz 15 perc lesz. Szinte 4-5 játékos játszotta végig a mérkőzést, de nem hiába. A második félidőre teljesen felőröltük ellenfelünket. Nem tudtak megújulni, mi pedig a lehető legjobbkor tudtunk a legjobban játszani. Küzdelemből, kitartásból ÖTÖS. Az előnyünk már akkora volt, hogy minden játékos pályára lépett, igaz csak egy rövid időre, de egy pillanatig átérezhette a győzelemig jutó csapat lendületét.
  11-7-re nyert a Lizards Floorball Team, ezzel megszerezte a 2012/2013. Magyar Unihoki Bajnoki aranyérmet és kupát!
 
  Gratulálok minden játékosnak, edzőnek, szülőnek! Köszönjük ellenfeleinknek a szervezést! Gratulálunk a Diamonds ezüstjéhez, az SZPK 3. helyéhez.
 
 
Szép volt Gyíkok!
 
 
u11_bajnok_1.JPG
 
u11_bajnok_2.JPG
 
 
 
 
Gratulálunk!

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu