24.
Jan.

Decemberi jégkorongos hírek
Karácsony előtt még volt forduló... 

   2013.12.22 Tüskesátor Budai Bocsok

 

  December 22-én egy ősziesnek mondott téli napon mutatkozott be a Vegyes Utánpótlás Bajnokságban szereplő 12 évesek csapata a budapesti Budai Bocsok vendégeként. Mivel a mérkőzések a délutáni órákban zajlottak, az indulás nem esett fájóan korai időpontra, így a kis fehérvári pihenővel – a fehérvári csapattársak begyűjtésével- kora délután megérkeztünk a helyszínre.

  A hazaiak sátra nagypályát rejtegetett, melynél már csak az abban található hideg volt nagyobb. Bár ez csak minket, kísérő szülőket zavart leginkább. Gyermekeinket lefoglalta a két mérkőzés, melyet a Budai Bocsokkal és a Pécsi Skacokkal vívtak. Első összecsapásunk nem sikerült szerencsésre, mely talán fogható a számunkra szokatlan pálya méretére, az abból adódó hatalmas térre, ahol úgy tűnt, nem mindig találtuk a helyünket. Nem beszélve a helyzeteinkről, melyeket rendre kihagytunk, így szerény, de részrehajló véleményem szerint az eredmény nem tükrözte a játék valódi képét. Hiába találtunk magunkra a harmadik játékrészre, továbbra sem gyakorolhattuk a gólszerzés ünneplését. Így 6:0-ra kikaptunk a hazaiaktól.    

  Nem tudni, hogy a Pécsi Skacok ellen folytattuk az előző mérkőzés lendületét vagy csak a bennünk maradt gólok szabadultak-e el, de sikerült az első harmadban 4 gólt szereznünk. Az eredményen a mi gólunk és az ellenfél két gólja változtatott csak. Veszprémi Jéglovagok  Pécsi Skacok 5:2.

  A Veszprémi Jéglovagok összességében szépen, jól játszott, dicséret illeti mind a kapusokat, mind a mezőnyjátékosokat egyaránt.

  Köszönjük a játékot a Bocsoknak és a Skacoknak!

 

  Hajrá Jéglovagok! Így tovább!

  A csapat tagjai:

  Kapusok: Chmelik Levente, Hungler Teodor

  Mezőnyjátékosok: Ákos Marcell, Bors Patrik, Házi Levente, Hornyák Tamás, Kalmár Csaba, Pandur Bálint, Prins Alexander, Sokhegyi Áron, Süli Dániel, Szalai Gellért, Szalai Hanna

  Gólszerzők: Hornyák Tamás, Ákos Marcell, Bors Patrik, Szalai Gellért, Pandur Bálint

 


 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu