24.
Jan.

Januári jégkorongos forduló
 Áronék nyerni mentek, nyertek is...

   2014.01.11 Szekszárd Gemenci Sólymok

 

  Téli hajnal ormótlan sötétjében fél hét tájékán vidáman sereglettünk össze a veszprémi jégpályánál, hogy bepakoljuk a VUB 12-es csapat felszerelését és csivitelő tagjait. Előbbit az utánfutóba, míg utóbbit a buszba. Röpke negyedóra elteltével, lelkes hokiszurkoló szülőkkel és enyhe alsóörsi kitérővel – felszedve a Szalai család három tagját - megkezdtük utazásunkat a szekszárdi mérkőzésekre. Megérkezésünkkor a Gemenci Sólymok és a Pécsi Skacok már javában küzdöttek, így a bemelegítés után sietve beöltözött lányunk és fiaink az eligazítást követően hamarosan a jégre is léphettek.

  A két csapat izgalmas mérkőzést vívott. Számtalan helyzet alakult ki mind két oldalon, de az első harmadban a várva várt gólok elmaradtak. Sajnos az első gólnak nem mi örülhettünk először, a támadóharmadban elcsípett passzunkból kiugró ellenfél szomorított el minket, de lendületünkből nem veszítve folytattuk az ellenfél kapujának ostromát, aminek még ugyanabban a harmadban meg is lett az eredménye. Az utolsó játékrészben sorozatos támadásainkat siker koronázta, kiugrásból megszereztük a vezetést, melyre szinte a legutolsó pillanatokban válaszolt az ellenfél. Rendes játékidőben döntetlen lett az eredmény, így jöhetett a büntető párbaj, melyet megnyerve 3:2 lett a végeredmény.

  Gyors jégfelújítást követően a Gemenci Sólymokkal játszottunk, ami már nem hozott szoros küzdelmet. A sportszerűség kedvéért megemlíthetjük, az ellenfél kapuvédője csak ezen alkalomra vállalta a háló védelmét, és e tény ismeretében elismerhetjük, derekasan helyt állt. Gemenci Sólymok – Veszprémi Jéglovagok 0:13.

  Csapatunk szépen szerepelt, a sorokat és a pozíciókat kevergető Szabolcs „bácsi” elégedetnek tűnt az eredménnyel. Gratulálunk a Jéglovagoknak!

  Köszönjük a játékot a Skacoknak és a Sólymoknak!

  Hajrá Jéglovagok! Csak így tovább!

  A csapat tagjai:

Kapusok: Chmelik Levente, Hungler Teodor

  Mezőnyjátékosok: Ákos Marcell, Bors Patrik, Házi Levente, Kalmár Csaba, Pandur Bálint, Prins Alexander, Sokhegyi Áron, Süli Dániel, Szalai Gellért, Szalai Hanna

  Gólszerzők: Szalai Gellért, Pandur Bálint, Kalmár Csaba, Házi Levente, Prins Alexander, Ákos Marcell

 

 Gratulálunk!


 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu