28.
Jan.

Vasárnapi floorball forduló
Nagyarányú győzelmet arattak a Gyíkok...

  Ares HC – Lizards FT
  3-11 (1-4, 0-5, 2-2)
 
Réti Anna, Orosz Luca (3+0), Kiss Máté (2+3), Praznovszky Pál, Bódis Máté (0+2), Kiss Csenge, Balázs Levente (1+3), Réti Péter 1+0), Fertig Dávid (1+0), Trombitás Anna, Bögi Levente (1+0), Trombitás Balázs, Pintér Márton (1+1)
Kapus: Kiss Csongor
Edzők: Kovács Tamás, Kiss Zoltán
 
  A mérkőzés előtt az volt a cél, hogy mutassa meg a csapat, mire képes, mit tudtak magukévá tenni az elmúlt időszakban tanultakból.
  Ezt az elvárást maximálisan sikerült teljesíteni. A mostani szezonban ezen a meccsen mutatta a legszebb játékát mindenki. Igazi csapatként mozogtak a gyerekek a pályán. Jó volt látni, hogy a begyakorolt mozgásokat milyen ügyesen alkalmazzák a mérkőzés szituációiban.
  Az első harmadban az első sor vitte a hátán a csapatot. Egymás után alakították ki a helyzeteket, nagyon jól működött a Luca-Balázs Levi- Kiss Máté hármas elől és a Peti – Pali védelmi vonal.
  A második játékrészben aztán a fiatalabbakkal kiegészített sor vette át a pontgyártást. A különböző felállásoknak köszönhetően a sor által szerzett négy gólból Dávid, Marci, Bögi Levi és Bódis Máté is kivette a részét. A Panni – Anna védelem is egyre bátrabban működött, ahova néha Csenge is hatékonyan be tudott segíteni. Balázs ugyan most nem szerzett pontot, de mindig öröm nézni, ahogy fiatal korát meghazudtolva, félelmet nem ismerve, cikázik a sok nagyobb gyerek között a labdával. Mellettük gratulálok Csongornak, aki beugróként jól helyettesítette Simit a kapuban.
  Az utolsó harmadra kicsit túlságosan is megnyugodott a csapat. Két középen elvesztett labdából 3 perc alatt kaptunk 2 gólt, ami mellé már csak a mi 2 gólunkat tettük a mérkőzés hátralevő részében, de így is egy magabiztos győzelemmel vonulhattak az öltözőbe a Gyíkok.
  Remélem meg tudja őrizni ezt a formáját a csapat a szezon hátralevő részére, mert akkor még sok örömet fognak szerezni a szurkolóknak és edzőiknek.
 
 
A csapat:
 
 
DSC_0684.JPG
 
 
Gratulálunk!
 
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu