7.
Feb.

Mini jégkorongos torna Tatabányán
Messzire utaztak a kis Jéglovagok...

  Mini torna Tatabányán! (2014.01.25.)

  Korai indulás és fogcsikorgató hideg várta a mini korcsoportos OXXO Veszprémi Jéglovagokat az első idegenbeli megmérettetésükön.

  A kezdeti álmosság után a 7.15-kor induló buszon hamar felébredtek a gyerekek. A másfél órás út a szokásos bandázós hangulatban telt.

  A 9 körüli érkezés után a 8 csapatos torna első meccsén 9.45-kor már bemutatkoztak a Jéglovagok, addig még maradt idő nyugodtan felöltözni a résztvevők száma miatt kicsit zsúfolt öltözőben. Már a bemelegítés során megmutatta farkas körmeit az időjárás, a hideg és a szél miatt a játékosok füle és keze kicsit elgémberedett. Ennek ellenére a KMH I-es csapata ellen 8:1 arányban nyertek.  

  Ami feledtette a hideget, de azért jól esett a melegedőben a nutellás kenyér és a forró tea, sapkában. Közel egy órás pihenés után KMH Esztergom -Táti Tigrisek elleni mérkőzés következett, ahol a kiegyenlített mérkőzésen végül 5:5 –ös döntetlen született. A rövid, félórás szünetben ismét nutellával és teával melegedtek a játékosok. A harmadik meccset a KMH II csapata ellen játszották, aminek az eredménye 6:4-es győzelem lett.

  Rövid szünet után az utolsó meccset a már kissé megfáradt és megfagyott csapat a Pesterzsébeti Farkasok ellen 2:4 arányú vereséget szenvedett. Szerencsére ez után már rögtön az eredményhirdetés következett, ahol a szokásoknak megfelelően mindenki kapott érmet, amivel boldogan és átfagyva indult haza a gyerekek és a szülők lelkes csapata.

 

 A csapat:

Tatab__nya_U10_2014.25.__12_.JPG

 

A csapatban szereplő siminyisok: Debreczeni-Bárány Regő, Máhl Fruzsina

Gratulálunk!


 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu