25.
Feb.

Floorball beszámoló
Örömmel adunk hírt a győzelmekről...

  Veszprémi floorball győzelmek
 
  Február 16. vasárnap a Lizards Floorball Team U13-as "A" és "B" csapata mérte össze tudását a budapesti Vajda White Sharks játékosaival, illetve egymással a Veszprémi Egyetem tornacsarnokában.
 
  Az indító mérkőzést az "A" csapat játszotta a Vajda iskolásokkal. A játékot nagyon jól kezdték a hazaiak, kialakítva a 3:0-ás félidei eredményt. A második félidőben, 5:0-ás eredmény után kicsit fellazult a veszprémi védelem, felváltva estek a gólok a mérkőzés végéig, de a gyíkok győzelme nem forgott veszélyben.
   A következő meccsen a vendégek a gyíkok "B" csapata ellen álltak ki. Ebben a játékban már egyértelműen megmutatkozott a cápák testi fölénye, hiszen a náluk néhány évvel fiatalabb és átlagosan egy fejjel alacsonyabb gyíkok ellen 17:4-re győztek a 7:2-es félidő után.
   Egy elmaradt mérkőzés pótlásaként az "A" csapat másodszor is megmérkőzött a Vajdásokkal. Az egyhuzamban immár harmadik meccsüket játszó budapestieken nem látszott a fáradtság, sőt, nehezebb ellenfélnek bizonyultak a visszavágón. A mérkőzés mindkét félidejében hosszú ideig kiegyenlített küzdelem folyt, nem esett gól, de végül a 2:2-es félidő után jól hajrázva 4:3-ra nyerték a meccset a veszprémi gyíkok.
   A nap végén a Lizards "A" és "B" csapata mérte össze erejét. Az idősebb és tapasztaltabb játékosokat felvonultató „A” csapat a kapus nélküli játékot is gyakorolta az egész mérkőzés során, de így is magabiztos, 10:4-es győzelmet aratott a sok újonccal felálló kicsik ellen.
 
  LFT "A" - Vajda 7-4
  LFT "B" – Vajda 4-17
  Vajda - LFT "A" 3-4
  LFT "A" - LFT "B" 10-4
 
 
  Ezzel a fordulóval ki is alakult a csoport sorrendje.
 
1. Lizards FT „A”
2. Vajda WS
3. Lizards FT „B”
4. Dunai Krokodilok
 
  Az első két csapat bejutott a felsőházi rájátszásba, így március 23-án, a Veszprémben rendezett döntő során, hazai csapatnak is szurkolhatunk.
 
 
 
DSCF0319.jpg
 
 
 A legkisebb utánpótlás játékos:
 
 
DSCF0332.jpg
 
 
Gratulálunk!

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu