27.
Feb.

Floorballos győzelem
Nagyarányú soknull is volt...

  Veszprém, 2014.02.23. Floorball beszámoló
 
  U14
  Lizards FT - Duanújvárosi RFT 16-0
  U15
  Lizards FT - Ares 8-4
  SZPK-Phoenix FSE 10-2
  Vajda-Ares 8-3
  PFSE-LFT 7-7
  Vajda-SZPK 3-8
 
 
  Az U14-es bajnokság visszavágóinak első, Rudas elleni mérkőzése nyitotta február utolsó vasárnapján a játéknapot.
  Gyengébb ellenfelünk 1 cserejátékossal érkezett a találkozóra. Ennek fényében tudtak a Gyíkok briliáns játékot mutatni a kilátogatóknak. A tanult játékelemeket gyakorolták a veszprémiek, aminek 5-0, 6-0, 5-0 lett az eredménye harmadonként.
  A csapat nagyszerű formát mutatott, kiemelném fiatal kapusunkat, Maier Pétert, aki nagyszerűen védett éles nagypályás mérkőzésen!
 
  Az U15 következett délben.
Az Ares elleni mérkőzéssel kezdtek a Gyíkok. Az első játékrészben összeálltak a sorok, néhány kisebb hibától eltekintve, remek játékot mutattak a hazaiak. Ennek eredménye 8-4 lett ide.
  A második mérkőzést az SZPK nyerte simán a Phoenix ellen 10-2-re.
A harmadik meccsen a Vajda is pályára lépett, aki könnyű mérkőzésen múlta felül az Ares csapatát.
  Ismét a Gyíkok következtek a Phoenix ifjai ellen. Nagyon hasznos mérkőzés volt, szorosan haladtak a csapatok fej-fej mellett. Az elején a veszprémiek irányítottak, aztán előtérbe került a törökbálinti gárda fölénye. A végén rohantak a hazaiak az eredmény után, s végül sikerült 1 pontot itthon tartani az izgalmas mérkőzésen. Phoenix - Lizards 7-7
  A nap zárómérkőzése a Vajda-SZPK találkozó volt. A komáromi csapat 3-8-ra nyert.
 
Összegezve az U14-es remek játék után egy gyengébb U15 következett. A sok hibával játszó Lizards nem veszített mérkőzést, szerencsére a két gyengébb csapattal játszottunk.
  Az SZPK, Vajda ellen kevés lett volna a mai teljesítmény, igaz a Gyíkoknak nélkülözniük kellett Praznovszky Palit, és Kiss Mátét.
 
 
DSC_0209.JPG
 
 
DSC_0238.JPG
 
 
DSC_0247.JPG
 

Gratulálunk!
 
 
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu