7.
Már.

Floorball beszámoló
Törökbálintra utaztak a Gyíkok...

  Phoenix FSE – Lizards FT
  18-2 (0-1, 6-1, 12-0)
 
  Lizards: Hajas Nándor (0+1), Kasza Balázs, Kovács Áron (G), Horváth László (1+1), Balogh Roland, Tóth Imre, Kiss Máté (1+0), Praznovszky Pál, Tótik Simon (G), Bódis Máté, Balázs Levente
 
  Enyhe túlzással, de megszorongattuk a törökbálinti csapatot a tegnapi U16-os bajnoki fordulón. Fegyelmezett védekezéssel, az edzői taktikai utasításokat betartva az első játékrészt megnyerték a Gyíkok. Egy kontrából indulva Kiss Máté szerzett gólt Horváth László passzából.
  A második játékrészben ellenfelünk szemfüles góljainak eredményeképp megbomlott a védelem, így gyorsan elszaladt a Phoenix 6 góllal, amire mi csak egyel tudtunk válaszolni. Hajas Nándi átvett labdát továbbított Horváth Lászlónak, aki kilőtte távolról a felső sarkot. A felénél kapust cseréltünk, Simi remekelt, akit Áron követett, hasonló jó teljesítménnyel. 6-2-vel fordultunk a végjátékra.
  A Gyíkok az utolsó 20 percre elfáradtak fejben, ezt ellenfelünk kihasználta, s 12-őt kaptunk. Mindenki játszott minden poszton, nagyon hasznos volt a mérkőzés több szempontból is. Kivédekeztünk egy emberhátrányt az I. játékrészben. Fegyelmezetten játszottunk, így az első mérkőzés 30 gólja után, csak 18-at kaptunk!
 
  A következő hétvégén idegenben és itthon is pályára lépnek csapataink. U15 mérkőzésre utazunk szombaton Komáromba, majd Törökbálinton játszunk a Phoenix U14-es csapata ellen. Vasárnap Lizards Kupa Veszprémben U11 és U13-as csapatoknak, majd U16-os bajnoki mérkőzés a Dunai Krokodilok ellen!
 
 
  Hajrá Gyíkok!
 
 
  A11 és 13 év alattiaknak vasárnap, március 9-én 10 órától megrendezzük a Lizards kupát.
  Helyszín a Stadion Munkacsarnoka.
  Részletes program itt: http://trampolin.hu/index.php?pg=sub&id=193
 
Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu