28.
Feb.

Serdülő judo OB
Szenzációs veszprémi sikerekkel zárult a szekszárdi serdülő országos cselgáncsbajnokság.
 

judoszekszard2.JPG
 
A 219 judokát felvonultató mezőnyben az első siker Horváth László Levente (6.b) nevéhez fűződik. A még diák korcsoportú versenyző az előkelő 3. helyen végzett. Testvére folytatta a sort, de Horváth Dorottya meg sem állt az aranyéremig. Rendkívül magabiztosan versenyzett az egész nap folyamán, rászolgált a rég várt sikerre. Edzőik: Károlyi Gábor és Takács Attila.
 
judoszekszard.JPG
 
A nap második aranyérmét a sérüléséből visszatérő még csak első éves serdülő, Windischmann Bence szerezte meg, így ő már kétszeres magyar bajnok. Bence felkészülésében a MOL Tehetségtámogató program nyújtott segítséget az Új Európa Alapítványon keresztül. A veszprémiek harmadik versenyzője Tóth János egy súlyos bírói tévedésnek köszönhetően helyezetlenül zárta a küzdelmeket.
 
Vasárnap a csapatversenyekkel folytatódott a hétvége. Itt Windischmann Bence a Gemenc Judo klub csapatát erősítve szintén aranyérmet szerzett. A Veszprém Judo SE másik két versenyzője, Horváth László Levente, és Tóth János a zirci Vincze Judo SE színeiben az ötödik helyen végeztek.
 
Forrás: www.veszpremjudo.hu
 
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu