13.
Máj.

Floorballos végjáték
Az utolsó hétvége...
 

  U14-U16 Bajnokság utolsó hétvége
 
  Budapest és Veszprém, Május 10-11
 
  A bajnoki cím szempontjából mindkét U14-es mérkőzés nagyon fontos volt a csapat számára. Szombaton még úgy gondoltuk, hogy a CH elleni mérkőzés lesz a nehezebb.
 
Cartoon Heroes – Lizards FT 3-8 (1-3, 1-2, 1-3)
  A mérkőzés 3. percében a hazai csapat szerezte meg a vezetést egy hátul elvesztett  labdának köszönhetően. Szerencsére a mérkőzés során ekkor vezettek utoljára. A 7. perc derekán Balázs Levi szerzett meg egy labdát az ellenféltől a kapujuk közelében, amit gyorsan a kapujukba is juttatott. A középkezdés után 14 másodpercre volt szükségük a gyíkoknak, hogy Peti hátulról jövő passzát Luca átvegye, majd Kiss Mátét megjátssza, aki a gólt be is ütötte. A harmad utolsó gólját emberelőnyös helyzetben szereztük. Egy gyors letámadásban Kiss Máté beadását a gyorsvonatként érkező Trombitás Balázs ütötte a kapuba.
  A második játékrészt már a gyíkok kezdték jobban. Bódis Máté indítását Fertig Dávid vette át, tört vele kapura, majd fejezte be a folyamatot egy pontos lövéssel. Az ötödik percben aztán a Mesehősök villantak egyet, amire a 8. percben jött a gyíkok válasza. A két Levente összjátékában ezúttal Bögi Levi adta a gólpasszt a középen jól helyezkedő Balázs Levinek.
  Az utolsó harmadban már nyugodtabban játszott a Lizards. A mindig nagyon aktív Dávid most is kitett magáért. Egy szerzett labdából a 4. percben tovább növelte előnyünket, amihez egy percen belül Bögi Levente még hozzátett egyet. A hetedik percben a hazaiak megszerezték a minden harmadra beütemezett góljukat. Érdekes módon az utolsó játékrészben, mint az előző kettőben is, a kilencedik percben történt az utolsó jegyzőkönyvbe kerülő esemény. A gyíkok ekkor állították be a végeredményt Bögi Levente jóvoltából, aki Dávid passzát váltotta gólra.
 
  Szép volt Gyíkok!
 
  Egy rövid pihenő után a két egyesület U16-os csapatai is megmérkőztek egymással. A veszprémi vereség után nem tápláltunk nagy győzelmi reményeket, a cél egy jó játék volt.
 
  Cartoon Heroes – Lizards FT 14-5 (3-1, 6-2, 5-2)
  Ezt hozta is a csapat. Voltak nagyon szép megmozdulások, az adódó emberelőnyünket is gólra tudtuk váltani.
  Két holtpont volt a mérkőzés során. A második harmadban első felében 6 gólt kaptunk egymás után. Szerencsére ekkor időt kért Kiss Zoltán edző, ami rendet rakott a fejekben, mert a második 10 percet 2-0-ra a gyíkok hozták. A második holtpont az utolsó harmadban jött el, mikorra mindenki elfáradt a csapatban. A kisebbek azért, mert Ők játszottak az U14-es mérkőzésen is, a nagyobbak pedig azért, mert így rájuk sokkal nagyobb feladat hárult ezen a meccsen.
  Összességében egy jó mérkőzést láthattunk.
 
 
DSC_0329.JPG
 
DSC_0332.JPG
 
Gratulálunk!
 
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu