30.
Szep.

Dominika tájfutó eredményei
 Két első hellyel lett gazdagabb...

 Szeptember 5-7.: délelőtt Szigligeten tartották meg Veszprém Megye Nyílt Rövidtávú Bajnokságát.  A település és a vár ezúttal is nagy csatározások helyszínéül szolgált, bár most csak tájékozódási futásban mérték össze képességeiket a sportág szerelmesei 10 évestől 70 éves korig. Különlegességként, egyszersmind végső nagy erőpróbaként az utolsó pontfogást követően – mintegy „bevéve a várat” – mindenkinek meg kellett kísérelnie maradék erejével még felfutni a várba is a meredek macskaköves úton, mivel a cél a várkapuban volt elhelyezve.
 
N14: 1. Mérő Dominika
 
 
 

Iskolai Bajnokság III. forduló – 2014. szeptember 23. Várpalota

Szeptember 23-án Várpalota Készenléti lakótelep városrészében került sor az Iskolai Bajnokságsorozat harmadik fordulójára.

A napsütéses őszi délutánon 74 általános iskolás kisgyerek próbálhatta ki a városi tájékozódási futás örömeit a rendezőknek köszönhetően, akik – gondolva a sportággal még csak ismerkedő gyerekekre is – biztonságosan teljesíthető, mégis érdekes pályákat tűztek ki. Az útvonal részben érintette a lakótelep körül levő erdős részeket is, izgalmassá téve az ellenőrző pontok felkutatását.

 

NIV: 1. Mérő Dominika

 

 

Mérő Dominika

dominika_DOL.jpg

 

Gratulálunk!


 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu