14.
Jan.

Floorball hírek
 Nagyon jól sikerült az évkezdet a veszprémi U17-es csapat számára...


 

Lizards FT – Rudas FT Dunaújváros

31-3 (10-0, 9-0, 12-3)

 

  A dunaújvárosi gyerekek még nem egy összeszokott gárda képét mutatják, de nagy lelkesedéssel játszanak. Reméljük, nem töri meg ezt a lelkesedést a kezdetekben elszenvedett nagyarányú vereségek sora. Emlékszem, hogy a veszprémi csapat is így indult azokkal a gyerekekkel, akik most ilyen játékot tudnak mutatni a hazai közönségnek. A 9 fővel felálló gyíkok közül mindenki szerzett pontot a mérkőzés alatt, még a csapatkapitányként a kaput védő Tótik Simon is adott egy gólpasszt. A harmadik játékrészre a mezőnyjátékosok közül már csak Tóth Imre neve mellett nem szerepelt gól, de a csapat többi tagja addig alakította ki a helyzeteket, míg Ő is betalált a kapuba, ami a legnagyobb ovációt váltotta ki a pályán.

  Több mint 20 gólos előny birtokában már lankadt a védekezése a hazaiaknak, így 3-szor is sikerült a vendégeknek a kapuba juttatni a labdát. Ezzel a bajnokság során első szerzett góljaikat tudták feltenni a táblára.

Keret: Balogh Roland (4+3), Kasza Balázs (6+4) (Vetési), Horváth László (5+4), Tótik Simon (kapus, CSK) (0+1) ( Simonyi)Tóth Imre (1+2) (Simonyi), Praznovszky Pál (4+2)( Kossuth ), Balázs Levente (4+3)(Kossuth), Réti Péter (1+1)(Botev),Fertig Dávid (6+3)(Simonyi)

 

Gratulálunk!


 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu