13.
Már.

Iskolák közötti korcsolya verseny
alsós csapatunk megnyerte...!

  Az immár hagyományos évenkénti megmérettetés szervezője a Báthory István Általános Iskola és a Veszprémi Jégkorong S.E. tanárai és edzői segítették és bonyolították a kétfordulós vetélkedést a veszprémi Intersport Jégpályán. A verseny fővédnöke, Stigelmaier Józsefné Önkormányzati képviselő Asszony adta át az érmeket a gyerekeknek.
 Reggel kilenc órakor kezdődött a z alsó tagozatosok versenye, ahol 8 fős egységek versenyeztek egymással. A csapatokat minden évfolyamból 2-2 fő alkotta.
  A hangulatos és fordulatos versenyt végül a Simonyi Zsigmond Ált. Isk. B csapata nyerte megelőzve a Báthory, és a Simonyi A csapatot. A verseny negyedik helyezettje a Kossuth iskola lett ők Beck Andrea írónő mesekönyvének egy-egy példányát kapták a nagyszerű teljesítményükért.
  A nap hátralévő részében a felső tagozatos gyerekeké volt a fő szerep. Az ő megmérettetésük is hasonlóan zajlott, mint a kicsiké. A versenyfeladatokban mindenki megmutathatta milyen ügyesen korcsolyázik. A gyerekek remek hangulatban hatalmas csatában mérték össze tudásukat. Amelynek a végén a Báthory csapat végzett az első helyen megelőzve a 2. helyezett Rózsa Iskolát, és a 3. helyezett Simonyit.
  A verseny ismét bebizonyította, hogy a korcsolya milyen remek szórakozást nyújt, és hogy egy korcsolya pálya milyen remek helyszín egy kellemes, és sportos naphoz.
 
 
kori3.jpg
 
 
 
Alsós csapatunk:
 
kori4.jpg
 
 
felsős csapatunk:
 
kori5.jpg
 
 
Gratulálunk!

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu