7.
Máj.

Floorball beszámoló
 

 U15 Bajnokság, Komárom, 2015.04.25.

 

Szőnyi Palánkdöngetők Köre – Lizards Floorball Team

7-6 (0-1, 6-2, 1-3)

 

Csapat: Kiss Máté (0+2), Balázs Levente (3+1), Tóth Imre, Orosz Luca (1+1),
Fertig Dávid (1+0), Trombitás Anna, Bögi Levente (1+2), Trombitás Balázs, Réti Péter (0+1), kapus: Tótik Simon

Edző: Kiss Zoltán

 

  Így utólag azt tudom mondani, hogy azt játszottuk, mint a múlt héten az Ares –Lizards meccsen, csak sajnos most az Ares szerepébe bújtunk.

   A 3 harmadból kettőt megnyertünk, ezekben a játékrészekben jobbak is voltunk a vendéglátóinknál, akik már vezetik az U15-ös tabellát. A középső játékrészben viszont mintha elfelejtettek volna a gyíkok játszani. Nem tudtuk rendesen kihozni a labdát a kapunktól, nagyon buta hibákat vétettünk, amit könyörtelenül megtorolt a komáromi gárda. Ez alatt a körül-belül 10 perc alatt olyan hátrányt sikerült összegyűjteni, amit már nem tudtunk behozni a mérkőzés végéig. Kár érte, mert ezt az időszakot nem számítva igazán szép játékot mutatott a veszprémi együttes. A Gyíkok irányították a játékot, szépen építették a támadásokat, az SzPK csapata csak a kontrákra tudott apellálni. A mérkőzés elejét és a végét hoztuk 1-3-ra, de a kettő között volt egy 5-0-s szakasz, amit nem engedhet meg magának egy csapat sem, főleg a bajnokcsapat ellen.

  A Gyíkok közül ki szeretném emelni Balázs Leventét, aki erőn felül teljesített az egész meccsen, az a tűz, ami benne ég, csak kevesekben van meg. A csapat leghasznosabb játékosa volt a nap során.

  A Lizards számára ez volt az utolsó mérkőzés a Magyar Bajnokságban és a további mérkőzések eredményeitől függetlenül a 3. helyet szerezte meg, szoros csatában, a nagy rivális Vajda csapata mögött.

                                      Trombitás Anna, Tóth Imre, Bögi Levente

DSC_0963.JPG

                           Fertig Dávid             Tótik Simon, Trombitás Balázs

 Gratulálunk!


 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu