21.
Okt.

Egy kis judo
A tanévkezdés óta diákjaink több judo versenyen is tatamira léptek egyesületük színeiben. A cikkben eredményeiket olvashatjátok.
 

Szeptember 10-én rendezték az Ifjúsági Magyar Köztársasági Kupát, ezen a versenyen 3 veszprémi judos lépett a tatamira, közülük ketten kötődnek iskolánkhoz. Horváth Dorottya - volt tanítványunk -, valamint testvére Horváth László Levente 7.b osztályos tanulónk. Dorottya az értékes második helyen végzett a küzdelmek során, míg Leventének a harmadik helyet sikerült megszereznie.
 
HorvathLeventeWindischmannBenceHorvathDorottya__2_.JPG
 
A képen balra Horváth Levente, jobbra Horváth Dorottya
 
 
A Veszprém Judo Sport Egyesület színeiben 2011.09.11-én Várgesztesen, a diák A-B-C-D és serdülő korosztálynak megrendezett bányász kupán Hajdu Balázs (5.b) a diák B korcsoportban a II. helyen végzett.
 
2011.szeptember 17-én Tatabányán rendezték meg a Diák "A", "B", "C" fiú és leány Észak-Dunántúli Régió Körzeti rangsorversenyét, ahol Hajdu Balázs (5.b) 1. helyezést ért el.
 
Baján a serdülő B korcsoport országos bajnokságát rendezték meg. A veszprémi Judó Club versenyzője Horváth Levente (7.b) a hetedik helyet szerezte meg a 20 fős kő kemény (-45 Kg) mezőnyben.
 
I. Ronin Kupa elnevezésű versenyt rendezték Balatonfüreden, ahol Schreyer Viktor (3.b) II. helyezést ért el. Ugyancsak ezüstérmes lett Dabrónaki Marcell (2.b).
 
 
 
Gratulálunk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu