12.
Okt.

Floorball bajnokság, Komárom
Nem sikerült győzni...

 
 
Elszalasztott lehetőség ...
SZPK - Lizards FT
8-4 (2-1, 3-0, 3-3)
 
 
 
 
SZPK Nokia Komárom - Lizards FT
 
 
Időpont: 2012. 10.07. 12:00 Helyszín: Komárom
Keret:
 
Kasza Balázs (0+1), Réti Péter (1+0), Réti Anna, Kiss Máté (0+1), Trombitás Anna, Praznovszky Pál, Kiss Csongor, Fertig Dávid (1+1), Kovács Áron, Horváth László, Orosz Luca (1+0), Bögi Levente
 
 
 
 
 
  Nem sikerült visszavágni a Stupava-n elszenvedett vereségért a Gyíkoknak.
 
  Álmosan kezdték a kis gyíkok a mérkőzést, mintha a hideg idő tényleg hatással lenne a hidegvérű játékosokra. Alig telt el 1 perc, mikor a komáromi srácok előnyt szereztek. A nyomás továbbra is ott maradt a veszprémieken, de a védelem összeszedte magát. Aztán a 8. percben egy letámadás végén sikerült az egyenlítés. A gyíkok nem örülhettek sokáig, mert egy perc múlva már újra az erdővárosi gárda vezetett.
 
  A második játékrész aztán a teljes rövidzárat hozta a gyíkoknál. Azt hittem, felébredtek az első harmad végére, de rossz volt nézni azt a görcsös játékot, amit produkáltak. Lassan értek oda a labdákért, ha pedig náluk volt, akkor elképzeléstelen volt a támadások építése. Annyira erőltetett, sablonos volt a játék, hogy az ellenfél előbb tudta, mit fognak csinálni, mint ők maguk. Nem tudom, hogy az izgalom vagy a görcsös akarás miatt blokkolnak le a gyerekek, de ennek a sportnak a lényege, a JÁTÉK hiányzott a pályán. Illetve ott volt, de az SZPK mutatta be. Jól kihasználták a bukdácsolásokat és a harmadot 3-0-ra hozták.
 
  Az utolsó játékrészre aztán a gyíkok kicsit átszervezett első sora elkezdett már néha floorballozni. Voltak jó támadások, de az SZPK tartotta a lépést és mikor 3 gólra feljöttek a gyíkok, akkor egy hazai időkérés után végül beállították a 8-4-es végeredményt.
 
  Remélem, az alapszakasz elején elszenvedett két vereség felébreszti a Lizards csapatát és megmutatják, hogy tudják Ők játszani is a floorballt, ahogy azt tavaly számtalanszor megtették.
 
  Orosz Tamás
 
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu