16.
Feb.

Téli teremlabdarúgó kupa - III. kcs
A Magyar Labdarúgó Szövetség téli teremlabdarúgó tornáján III. korcsoportos csapatunk 1. helyezést ért el!
 
 

 
 
 
23.
Feb.

Nagy Sportágválasztó
Az esős idővel dacolva, iskolánk lelkes tanulói több turnusban vettek részt az első veszprémi rendezésű Nagy Sportágválasztón. Az itt készült képeket és videókat szeretnénk megmutatni Nektek!
 

 
 
 
23.
Feb.

Judo Diákolimpia
Iskolánk judosai kitűnő eredményeket értek el a diákolimpiai selejtezőn, amely 2011. február 5-én Nemesvámoson került megrendezésre.
 

 
 
 
23.
Feb.

Városi sakk diákolimpia
Rádli Álmos a sakk diákolimpia városi fordulóján II. helyezést ért el. A megyei döntőre sok sikert kívánunk!
 
 

 

 
 
 
23.
Feb.

Judo-s sikerek Hollandiában
Eindhovenben a”MATSURS DUTCH OPEN ESPIOR” nemzetközi meghívásos versenyen szerepeltek a Veszprém Judo SE versenyzői. Ezen a hétvégén Windischmann Bence és Horváth László Levente mellett Dóczy Kálmán (Koroncó) és Boros Bence (Nagyatádi JSE) is a veszprémi klubot erősítették.
 

 
 
 
24.
Feb.

Téli teremfoci - I. kcs
2011. január 21-én rendezték meg a téli foci terembajnokság I. kcs döntőjét a belvárosi tornacsarnokban.
 

 
 
 
24.
Feb.

Téli teremfoci - IV. kcs
2011.01.11-én iskolánk IV. korcsoportos labdarúgó csapata 3. helyezést ért el a Veszprém Város és Környéke Teremlabdarúgó Diákolimpián! Eredmények a cikkben.
 

 
 
 
24.
Feb.

Sportévzáró
December 21-én a Veszprém Aréna adott otthont a Sportévzárónak, amelyen a legsikeresebb veszprémi sportolókat jutalmazták, illetve átadták az "Év sportolója" díjakat.
 

 
 
 
24.
Feb.

Sportnap
Az első alkalommal megrendezett Karácsonyi Sportnap, sportszerű küzdelmeket hozott. Felső tagozatos tanulóink négy sportágban mérhették össze tudásukat.
 

 
 
 
24.
Feb.

Kézilabda
Ma délután a Stadion sportcsarnokában mérkőzött meg III. korcsoportos leány kézilabdacsapatunk a Deák Iskola tanítványaival.
 

 
 
 
28.
Feb.

Kézi Tanodások sikere
A Kézilabda Tanoda két tagja, Gaál Levente és Kövér Benedek a Tatabányai Kézilabda Kupán, a III. korcsoportosok mezőnyében 2. helyezést értek el!
 

 
 
 
28.
Feb.

Városi Úszó Diákolimpia
December 11-én a Március 15. úti uszoda adott otthont a Városi Úszó Diákolimpia versenyeinek.
 

 
 
 
28.
Feb.

Tájfutás
Tájfutóink is aktívan tevékenykedtek az ősszel, íme néhány eredmény.

 
 
 
28.
Feb.

Floorball DO
Csapatunk 2010. december 1-jén Székesfehérváron döngette a palánkokat a kispályás floorball Diákolimpia területi döntőjén, ahol III. helyezést értek el.
 

 
 
 
28.
Feb.

Birkózás
2010. november 25-én, Enyingen rendeztek gyermek, diák és serdülő szabadfogású versenyt.

 
 
 
28.
Feb.

Éles meccsek
Két tanulónk is érmes helyezéseket ért el az Éles Kézisuli színeiben a különböző utánpótlás tornákon.
 

 
 
 
28.
Feb.

Havas napok
Az idei első hó lehetőséget biztosított számunkra, hogy testnevelés órákon, az iskola melletti kis dombokon csúszkáljunk snowboardokon, síléceken.

 
 
 
28.
Feb.

Játékos vetélkedő
A Játékos sportvetélkedő diákolimpia városi döntőjén fantasztikus hangulatban versenyeztünk. Óriási izgalmak és számolgatások végén iskolánk a II. helyen végzett.
 

 
 
 
28.
Feb.

Serdülő judo OB
Szenzációs veszprémi sikerekkel zárult a szekszárdi serdülő országos cselgáncsbajnokság.
 

 
 
 
28.
Feb.

Kézi DO
A III. és IV. korcsoportos lányok két meccsen egy pontot szereztek a városi kézilabda diákolimpia mérkőzésein.

 
 
 
28.
Feb.

Kezdő dobóatléta sikerei
Több tanulónk is edzésbe állt, hogy elsajátítsa a kalapácsvetés, diszkoszvetés és súlylökés fortélyait. Simon Dániel október folyamán több versenyen is eredményesen szerepelt.

 
 
 
28.
Feb.

Országos Gumiasztal Bajnokság
 

 
 
 
28.
Feb.

Drámai győzelem
A kézilabda diákolimpia III. korcsoportos küzdelmei során, drámai csata végén 15:14 arányban nyertünk a Padányi Iskola lányai ellen.
 

 
 
 
28.
Feb.

Vereség a nyitómeccsen
A IV. korcsoportos lányok kézilabda városi diákolimpiájának első mérkőzésén 27:11 arányban maradtunk alul a Deák iskola csapatával szemben.
 

 
 
 
28.
Feb.

Foci, foci, foci...
A cikkben iskolánk 2010/2011. tanévi labdarúgó csapatainak névsorát olvashatják.

 
 
 
28.
Feb.

Kézi DO - elkezdődött
A héten megkezdődtek a 2010/2011. évi kézilabda diákolimpia küzdelmei.
 

 
 
 
28.
Feb.

Judos sikerek
Fárasztó, de sikeres hétvégén vannak túl a veszprémi judosok. Szeptember 18-án Tatabányán rendeztek Észak Dunántúli Regionális Rangsoroló Judo versenyt, másnap (szeptember 19-én) pedig a csapat Bécs felé vette az irányt, ahol az U9, U11, U13, U15, korosztályoknak rendeztek judo versenyt (International Vienna Open 2010).
 
 

 
 
 
28.
Feb.

Ügyességi CSB
Tegnap délután rendezték meg az ügyességi csapatbajnokság helyi versenyeit, ahol több versenyszámban is kiálltunk. Végül két éremmel gazdagodtunk. 
 

 
 
 
28.
Feb.

Köztársaság Kupa 2010
Sikeresen szerepeltünk az idei Köztársaság Kupa atlétikai versenyen. A város iskolái közötti pontversenyben a II. helyen végeztünk. A cikkben az I-VIII. helyezetteket soroljuk fel.
 

 
 
 
2.
Már.

Megyei úszó DO
Február 19-én a Balaton Uszoda adott otthon a megyei úszó diákolimpiának. A 100 méteres hátúszásban, a városi versenyt magabiztosan nyerő Kálló Zoltán a megyein bronzérmet szerzett. Gratulálunk!

 
 
 
10.
Már.

Kézilabda diákolimpia - IV. kcs
IV. korcsoportos lányaink befejezték a városi kézilabda diákolimpia 2010/2011. évi küzdelmeit.
 

 
 
 
22.
Már.

Kézilabda - nagyarányú győzelem
A mai napon a III. korcsoportban elkezdődtek a leány Kézilabda Diákolimpia tavaszi küzdelmei.

 
 
 
30.
Már.

Országosra jutottak
Március 29-én rendezték meg Veszprémben, a Gulya-dombon a megyei mezei futóversenyt. Két csapattal voltunk érdekeltek, mindkét együttesünk az országos döntőbe jutott.

 
 
 
30.
Már.

Városi kéziladda DO - végeredmény
Véget értek a Városi Kézilabda Diákolimpia küzdelmei.

 
 
 
14.
Ápr.

"Jótékony mozgás"
Április 14-én 14 és 17 óra között "Jótékony mozgás" - integrációs sportdélutánon vettünk részt. Nemcsak élményekkel gazdagodtunk... :)

 
 
 
14.
Ápr.

Mezei diákolimpia - országos döntő
Gödöllőre utazott néhány tanulónk, ahol a mezeifutó diákolimpia országos döntőjét rendezték. Két korcsoportban voltunk érdekeltek.

 
 
 
18.
Ápr.

Lány foci
A lányok sem maradhattak ki a labdarúgó városi diákolimpia műsorából.

 
 
 
25.
Ápr.

Balaton Kupa
A tavaszi szünetben rendezték meg a 21. Telekom Balaton Kupát, amin Szirmai Judit 6.a osztályos tanulónk is érdekelt volt.

 
 
 
27.
Ápr.

"Sporttal Veszprémért"
Az elmúlt évben Szalai Tamás kollégánk nyerte el a "Sporttal Veszprémért" díjat. Idén Ő jelölte Kungl Józsefet, aki immár két éve vonult nyugdíjba. Jóska bácsira szavazni a HAJRÁVESZPRÉM oldalán tudtok.

 
 
 
28.
Ápr.

Atlétika egyéni diákolimpia
Napsütéses meleg és hűvös esős időjárás váltakozása mellett rendezték meg a városi egyéni atlétika diákolimpiát. Tanítványaink kiválóan szerepeltek és a megyei döntőn (május 11-12.) is sokan képviselhetik iskolánkat.

 
 
 
28.
Ápr.

Nagypályások
IV. korcsoportos nagypályás labdarúgóink a városi diákolimpián az I. helyen végeztek, a megyei döntőn a csoportkör után kiestek.

 
 
 
1.
Máj.

Bowlingoztunk
A Völgyikút Ház BowlingCafe jóvoltából néhány osztályunknak lehetősége adódott, hogy kipróbálja a bowlingot. Nagy élményt jelentett mindenkinek, nem volt olyan, aki ne élvezte volna a játékot.

 
 
 
1.
Máj.

Tájfutás
Tájfutó lányaink több versenyen is a dobogó legfelső fokára állhattak.

 
 
 
3.
Máj.

Többpróba
Május 3-án bonyolították le a városi többpróba diákolimpiát, ahol csapataink sikeresen szerepeltek.

 
 
 
11.
Máj.

Megyei atlétika diákolimpia
Május 11-12-én benépesül a Veszprémi Egyetemi Stadion, ahol a megyei atlétika diákolimpia versenyeit rendezik. Az első napon szép sikereket értek el tanulóink.

 
 
 
17.
Máj.

Judo - XXIV. Budapest Kupa
Magyarország legnagyobb nemzetközi ifjúsági, serdülő és diák judo versenyét rendezték Budapesten, május 14-15-én, ahol 16 nemzet több mint 800 judókája küzdött az érmekért.

 
 
 
17.
Máj.

MLSZ kispálya - I. kcs
Az MLSZ kispályás Labdarúgó Bajnokságának városi versenyein 1-2. osztályosaink remekül szerepeltek, a II. helyen zártak.

 
 
 
17.
Máj.

Gumiasztal Diákolimpia
Bernhard Dávid a III. korcsoportosok között a 2. helyen végzett a Gumiasztal Diákolimpia Országos Döntőjén.

 
 
 
23.
Máj.

Erima Kézilabda Bajnokság
A Padányi Iskola U8-as csapata (amiben tanulóink is érdekeltek) az Erima Kézilabda Bajnokságon a régiós döntő második helye után az országos elődöntőn is ezüstérmes lett, így jogot szerzett az országos döntőn való részvételre.

 
 
 
26.
Máj.

Palotás Fanni a válogatottban
Palotás Fanni, iskolánk volt tanulója, a Veszprém Barabás KC játékosa meghívást kapott a magyar női ifjúsági válogatottba, amely a június végén kezdődő csehországi Európa-bajnokságra készül.
 

 
 
 
31.
Máj.

Erima kézilabda ob
Újabb siker az Erima Kézilabda Bajnokságon! Kovács Martin (4.b) az U10-es korosztályban országos bajnokságot nyert az Éles Kézisuli csapatával. Gratulálunk!

 
 
 
2.
Jún.

MLSZ Labdarúgó Bajnokság
Az MLSZ Labdarúgó Bajnokság városi döntőjén III. korcsoportos fiaink diadalmaskodtak, majd a megyei döntőn a VI. helyen végeztek.

 
 
 
8.
Jún.

Atlétika Országos Diákolimpia
Június 7-én, Budapesten rendezték meg az Atlétika Országos Diákolmpia döntőjét. Tanulóink szép eredményekkel térhettek haza.

 
 
 
13.
Jún.

Országos elsők!
Pünkösd vasárnapja aranyérmet hozott labdarúgóinknak.

 
 
 
18.
Jún.

A tanév sportsikerei
Iskolánk tanulói a 2010/11-es tanévet eredményesen zárták. Öt sportágban - atlétika (pályabajnokság és mezei futás), labdarúgás, gumiasztal, judo, tájfutás - jutottak a városi és megyei selejtezőkön át az országos döntőkbe.
 

 
 
 
18.
Jún.

Sportolóinkat jutalmaztuk
A tanévzáró ünnepélyen a Kiss Lajos DSE értékes ajándékokkal jutalmazta az elmúlt tanév legjobb diákolimpiai sportolóit, illetve azon 8. osztályosokat, akik simonyis éveik alatt rendszeresen és eredményesen képviselték iskolánkat a különböző sportversenyeken.

 
 
 
28.
Aug.

Hamarosan becsengetnek
Szeptember 1-jén kezdődik a 2011/2012-es tanév. Mindent megteszünk a következő hónapok során azért, hogy tanulóink az előzőhöz hasonló, eredményes évet zárjanak az iskolai sportversenyeken.

 
 
 
29.
Aug.

Ajándék alsósoknak
A Kiss Lajos DSE minden alsó tagozatos osztályt két-két labdával ajándékoz meg tanévkezdés alkalmából. A gyerekek szeptember 1-jén vehetik birtokukba a játékokat, hogy minél sportosabban töltsék el a későbbiekben iskolai szabadidejüket. 

 
 
 
29.
Aug.

Labdakiadás
Szeptember 1-jétől, az elmúlt évekhez hasonlóan lehetőségetek nyílik a délutáni órákban labdát kérni, illetve saját labdáitokat felfújni.

 
 
 
16.
Szep.

Sportágválasztó
Második alkalommal rendezték meg városunkban a Nagy Sportágválasztót.

 
 
 
3.
Okt.

Köztársaság Kupa 2011
Szeptember 26-án került megrendezésre a Köztársaság Kupa, amelyen szép sikereket értek el tanítványaink. A város iskoláinak versenyében a második helyen végeztünk.

 
 
 
21.
Okt.

Floorball eredmények
2011. október 8-án Veszprémben a Stadion Sportcsarnokban került megrendezésre a III. Lizards Kupa kispályás floorball bajnokság. A verseny célja elsősorban a sportág népszerűsítése és felkészülési lehetőség biztosítása az Országos Diákolimpiára.
 

 
 
 
21.
Okt.

Egy kis judo
A tanévkezdés óta diákjaink több judo versenyen is tatamira léptek egyesületük színeiben. A cikkben eredményeiket olvashatjátok.
 

 
 
 
16.
Nov.

Területi floorball döntő
2011. november 11-én (pénteken) Veszprémben, a Stadionban került megrendezésre a Kispályás Floorball Diákolimpia területi selejtezõje. Az iskolák versenyében 20 csapat, három korosztályban mérte össze tudását.
 

 
 
 
17.
Nov.

Kézilabda diákolimpia
Iskolánk csapatai számára befejeződtek a kézilabda diákolimpia őszi küzdelmei.

 
 
 
18.
Nov.

Játékos sportvetélkedő 2011
Idén is résztvevői voltunk az iskolák közötti játékos sportvetélkedőnek.

 
 
 
19.
Nov.

Úszó diákolimpia
November 19-én csobogott a víz a Március 15. úti Uszodában. Ekkor rendezték ugyanis a Városi Úszó Diákolimpia küzdelmeit. Tanítványaink sikeresen szerepeltek, többen kivívták a megyei döntőn való indulás jogát.

 
 
 
22.
Nov.

Judoeredmények Szlovéniából
2011.november 19-20-án rendezték meg Szlovéniában, Slovenj Gradecben a 11, 13 és 16 éven aluliak nemzetközi judo versenyét, ahol simonyisok is tatamira léptek.
 

 
 
 
24.
Nov.

Simonyi Hét - sportos reggel
A héten zajlanak a Simonyi Hét programjai, ahol rendhagyó első órák várják felsőseinket. A pénteki nap egy kis reggeli tornával indul...

 
 
 
14.
Dec.

Jó tanuló, jó sportoló
Mérő Dominika 5.b osztályos tanulónk az elmúlt tanévben országos bajnoki címet szerzett tájfutásban, emellett kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedhet. Teljesítménye alapján kiérdemelte Veszpém megye jó tanuló, jó sportoló kitüntetését.

 
 
 
15.
Jan.

Futsal
7-8. osztályos labdarúgóink harmadik helyen zártak a futsal megyei döntőn. Tóth Bence és Kelemen Bálint utoljára játszottak iskolánk színeiben.

 
 
 
15.
Jan.

Kézilabda fiúknak
Az MKB Veszprém KC utánpótlásával kötött szerződés után pénteken megkezdődtek iskolánkban a fiú kézilabda edzések az 1999-2000-ben születettek részére.

 
 
 
15.
Jan.

Labdarúgás - őszi diákolimpia
Egy kis összefoglaló iskolánk labdarúgó csapatainak őszi diákolimpia eredményeiről...

 
 
 
19.
Jan.

Erima Kézilabda Gyermekbajnokság
Kézis fiaink még csak két edzésen vannak túl, máris kemény erőpróba vár rájuk. Január 25-én és február 1-jén az Erima Országos Kézilabda Gyermekbajnokság megyei döntőjén játszanak. A februári mérkőzések helyszíne Veszprémben, a Stadion munkacsarnoka lesz, ahol szurkolni is tudtok társaitoknak.

 
 
 
15.
Feb.

Megyei Úszó Diákolimpa
Február 11-én Balatonfűzfő adott otthont a Megyei Úszó Diákolimpiának, ahol Kálló Zoltán (6.a) révén bronzéremmel gazdagodtunk.

 
 
 
15.
Feb.

Judo diákolimpia
Nemesvámoson rendezték meg február 4-én a Megyei Judo Diákolimpiát, ahol tanulóink sikeresen szerepeltek.

 
 
 
15.
Feb.

Pályáztunk - nyertünk
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága "Egészségjavítást célzó szabadidős sporttevékenységek támogatása" (pályázat kódja: SPO-EJ-2011) címmel írt ki pályázatot az elmúlt évben. Iskolánk sportegyesülete, a Kiss Lajos DSE is benyújtotta pályázatát, amely pozitív elbírálás alá esett. 

 
 
 
21.
Feb.

Judo - ifjúsági országos bajnokság
Horváth László Levente (7.b) bronz, Horváth Dorottya (volt tanítványunk) aranyérmes lett a Veszprém Judo SE színeiben.

 
 
 
21.
Feb.

A kis focisták
Első és másodikos aranylábú focistáink sikert sikerre halmoznak.

 
 
 
21.
Feb.

Asztalitenisz - Megyei Döntő
Veszprémben rendezték meg az asztalitenisz megyei döntőt, ahol bronzérmet szereztünk.

 
 
 
2.
Már.

Kézilabda - megyeire jutottak
A városi diákolimpián Herend csapatát kétszer is legyőzve jutottak a simonyis lányok a megyei döntőre.

 
 
 
11.
Ápr.

Kézilabda Megyei Döntő
Leány kézilabdacsapatunk ismét kijutott a megyei döntőre.

 
 
 
11.
Ápr.

Mezeifutás Megyei Döntő
Jól szerepeltek diákjaink a megyei mezein.

 
 
 
11.
Ápr.

Nagypályás foci
 Vége a nagypályának...

 
 
 
11.
Ápr.

Gumiasztal Országos Döntő
A Diákolimpia Gumiasztal Országos Döntőn kiválóan szerepeltek a kicsik és nagyok!

 
 
 
12.
Ápr.

I. korcsoport foci DO
Másodikos focistáink jól szerepeltek a labdarúgó diákolimpián.

 
 
 
17.
Ápr.

Mezeifutás Országos Döntő
Gödöllőn voltunk Mezeifutás Országos Döntőn.

 
 
 
19.
Ápr.

Fiú kézilabda - V. hely
III. korcsoportos fiaink V. helyen zárták a Városi Diákolimpia küzdelmeit.

 
 
 
20.
Ápr.

Tájfutás Megyei döntő
A Tájfutás Megyei Döntőjén kiválóan szerepeltek leányaink!

 
 
 
20.
Ápr.

Kis floorballosok
 A legkisebb floorballosok Fonyódon játszottak.

 
 
 
27.
Ápr.

Atlétika - egyéni diákolimpia
Április 26-án rendezték meg az atlétika diákolimpia egyéni versenyeinek városi döntőjét. A simonyis lányok és fiúk nem győzték gyűjteni az érmeket, szép sikereket értek el.

 
 
 
2.
Máj.

A kézis fiúk remekeltek!
Kézilabdázó tanulóink, akik az Éles Kézisuli növendékei, kiválóan szerepeltek az országos bajnokságon.

 
 
 
3.
Máj.

Atlétika - többpróba
Esős reggelen kezdték meg a városi atlétika többpróba diákolimpián a versenyeket tanítványaink.

 
 
 
8.
Máj.

Városi bajnok focicsapat
A III. korcsoportos labdarúgó csapat 1. helyezést ért el a városi bajnokságon!

 
 
 
10.
Máj.

Ifjúsági Judo Országos Diákolimpia
2012. május 5-én Budapesten rendezték meg az Ifjúsági Judo Országos Diákolimpiát, ahol iskolánkat Horváth Levente (7.b) képviselte.
 

 
 
 
10.
Máj.

Atlétika - megyei döntő
A városi döntő esős, a megyei tikkasztó melegben zajlott. A városi sikerek után a megyei döntőn mérettettek meg tanítványaink.

 
 
 
15.
Máj.

A II. korcsoportos kis focisták
A városi döntőig jutottak 3-4. osztályos labdarúgóink.

 
 
 
18.
Máj.

Közgyűlés
A Kiss Lajos DSE közgyűlést tart 2012. május 21-én 17 órától.

 
 
 
21.
Máj.

Megyei foci döntő
Megyei Diákolimpia foci döntőn jártak a fiúk...

 
 
 
21.
Máj.

Városi 2. hely fociban
A legnagyobb fiúk is keresztpályáztak és másodikak lettek.

 
 
 
21.
Máj.

Tájfutó lányok szép helyezései
Országos Diákolimpia Tájfutás sportágban döntős lányaink szép eredménnyel szerepeltek!

 
 
 
24.
Máj.

Régiós Judo Diákolimpia Budapesten
A hétvégén Budapest adott otthont a Judo Réigós Diákolimpiának.

 
 
 
29.
Máj.

Ismét 2. helyen a focicsapat
Második legjobbak a másodikosok a városban.

 
 
 
29.
Máj.

Megyei 3. focis lányok
A 7-8. osztályos lányok alaposan labdába rúgtak...

 
 
 
3.
Jún.

A tanév diáksport eredményei
Az elmúlt tanévben is sok-sok érmet nyertek tanítványaink a diákolimpiai versenyeken. Szeretnénk megköszönni a sportegyesületekben készülő diákjaink edzőinek egész éves munkáját!

 
 
 
7.
Jún.

Profi kísérők
Gyerekeink úgy bekísérték az ellenfelet, hogy kikapott. Ezúton szeretnénk megköszönni ifj. Kiss Szilárdnak, hogy lehetőséget biztosított kézis fiainknak, hogy a bajnoki döntő utolsó mérkőzésén pályára léphessenek.

 
 
 
8.
Jún.

Országoson a váltónk
Néhány napja tudtuk meg, hogy a IV. korcsoportos 4x100 m-es leány váltónk az országos döntőbe jutott, így hétfőn Budapesten adják át egymásnak a stafétát. Sok sikert kívánunk nekik az idei tanév utolsó diákolimpiai versenyéhez!

 
 
 
11.
Jún.

Országos 11. hellyel zártuk a tanévet
A leány IV. korcsoportos 4x100 méteres váltónk az Atlétika Diákolimpia Országos Döntőjén a 11. helyet szerezte meg. Ezzel befejeződtek diákjaink számára a megmérettetések a sportpályákon.
Mindenkinek kellemes, sportos időtöltést kívánunk a nyári szünetre!

 
 
 
13.
Szep.

Iskolánk 1.000.000 Ft-os vásárlási utalványt kapott!
Köszönjük!!!!!!!!!!!

 
 
 
20.
Szep.

Judoverseny Tatabányán
Balázs aranyérmet szerzett!

 
 
 
24.
Szep.

Múlt hétvégén elindult a 2012-2013-as U14-es floorball bajnokság
A veszprémi Lizards Floorball Team csapata a második fordulóban kezdte meg a küzdelmeket, egybõl a tavalyi U13-as bajnok Debrecen otthonába látogatott.
 

 
 
 
24.
Szep.

Elindult a fociszezon, a legkisebbek kezdték
A Labdarúgó Diákolimpia I. korcsoportos kis focistái összecsaptak...

 
 
 
2.
Okt.

A 3-4-esek is labdába rúgtak
A városi diákolimpián a  II. korcsoportnak is elkezdődött a bajnokság.

 
 
 
2.
Okt.

Köztársaság Kupa 2012.
Az idei első egyéni atlétikai versenyen is szép érmeket nyertek tanulóink.

 
 
 
12.
Okt.

Csoportgyőztes 1-2-osok
Elkezdődött az OTP-MOL Bozsik program, az I. korcsoportosok csaptak össze

 
 
 
12.
Okt.

Floorball bajnokság, Komárom
Nem sikerült győzni...

 
 
 
12.
Okt.

3. korcsoport foci diákolimpia
1 győzelem, 1 vereség...

 
 
 
18.
Okt.

MLSZ-MOL Bozsik foci selejtező
A II. korcsoportban két csapattal indultunk.

 
 
 
18.
Okt.

Kettős győzelem e városi döntőn!
Mindkét kategóriában győztünk!

 
 
 
25.
Okt.

U 14 floorball forduló
Szoros meccs volt...

 
 
 
2.
Nov.

Judo hírek az őszi szünetből
Egy hétvége, három verseny.

 
 
 
14.
Nov.

Judo hírek
Judosok remekeltek ismét...

 
 
 
5.
Dec.

Floorball U-14 bajnoki forduló, Érd
Megérdemelten győztek a Lizards-ok.

 
 
 
5.
Dec.

Városi Úszás Diákolimpia
Zoli megúszta...

 
 
 
6.
Dec.

Korizni járunk
Már több osztály korizott a műjégpályán, ma a másodikosok csúszkáltak.

 
 
 
14.
Dec.

Judos Mikulás Kupa
Iskolánk adott otthont a judosok háziversenyének.

 
 
 
8.
Jan.

Floorball U14 Érd
A Lizardok győzelmet arattak Érden...

 
 
 
15.
Jan.

U13 Unihoki kispályás floorball bajnokság 2. forduló
Meccs volt a  hétvégén...

 
 
 
15.
Jan.

Futsal IV. korcsoport megyei döntő
Városi bajnok csapatunk a megyei döntőn lépett pályára...

 
 
 
30.
Jan.

az U14-es floorball bajnokság legutóbbi fordulója
Phoenix Fireball SE - Lizards FT 3-8
 

 
 
 
30.
Jan.

Judo verseny Szlovéniában
A szlovéniai Lendván rendezett nemzetközi meghívásos versenyen Balázs nyert!

 
 
 
6.
Feb.

Kálló Zoltán megyei harmadik!
Zoli dobogós úszásban a megyei döntőn!

 
 
 
6.
Feb.

Floorballosok hétvégéje
A hétvégén nem unatkoztak a floorballosok...

 
 
 
19.
Feb.

Városi 5. kézis fiúk
Lezárult a kézilabda Diákolimpia városi fordulója...

 
 
 
19.
Feb.

Téli teremfoci: 2 második hely!
Az alsós focisták ismét eredményesek voltak...

 
 
 
26.
Feb.

Kis jégkorongosaink is eredményesek
Ütik a gólokat a kis elsősök...

 
 
 
10.
Már.

Országos 5. hely!!!
Alsó tagozatos kis tornászaink országos 5. helyezettek!

 
 
 
10.
Már.

Floorball beszámoló
Izgamas forduló volt...

 
 
 
12.
Már.

Unihoki U13 forduló
Budapestre utaztak a Lizards-ok...

 
 
 
6.
Ápr.

Mezeifutás DO Pápa
Peti megyei harmadik!

 
 
 
11.
Ápr.

Gumiasztal Országos Döntő
A kis és nagy akrobaták szép eredményeket értek el...

 
 
 
11.
Ápr.

Lábatlani judoverseny
 Balázs második helyezett...

 
 
 
11.
Ápr.

Floorball meccs Komáromban
Igazán jól ment a csapatnak...

 
 
 
18.
Ápr.

Dominika a legjobb tájfutó
Megyei bajnok!

 
 
 
18.
Ápr.

U14 floorbal bronzmeccs
Majdnem sikerült megcsípni a dobogót...

 
 
 
18.
Ápr.

Városi bajnok focicsapat
Megnyerték a városi diákolimpiát a fiúk...

 
 
 
23.
Ápr.

Országos bajnok a floorball csapat!
Megynyerte az országost a Lizards csapata...

 
 
 
27.
Ápr.

Érmek az egyéni atlétika versenyen
Jól sikerült az idei első atlétika verseny...

 
 
 
27.
Ápr.

Foci megyei elődöntő
A 3-4. osztályos focicsapat Tapolcán rúgta a labdát...

 
 
 
4.
Máj.

Atlétika csapatbajnokság
8 csapattal indultunk a városi bajnokságon...

 
 
 
11.
Máj.

Telekom Labdarúgás Diákolimpia Megyei Döntő
Megyei 2. lett az alsós focicsapat!

 
 
 
16.
Máj.

Judos rendezvény
 Meghívó mindenkinek...

 
 
 
17.
Máj.

Érmek a Megyei Atlétika Diákolimpiáról
Ezüstök és bronzok...

 
 
 
24.
Máj.

Bozsik foci városi 3. hely
Szép játék, bronzérem...

 
 
 
28.
Máj.

Balázs országos bajnok!
Aranyérem és egyéb helyezések...

 
 
 
28.
Máj.

Bozsik foci 2. hely
Az elsősök is bemutatkoztak...

 
 
 
30.
Máj.

Országos bajnok az U11-es floorball csapat!
A második országos bajnoki cím is megvan...

 
 
 
7.
Jún.

Dominika országos negyedik!
Dominika 58 indulóból a  negyedik helyen végzett tájfutásban...

 
 
 
11.
Jún.

Kézilabdázó testvérpár idei eredményei
Egyesületükkel többszörös országos bajnokok...

 
 
 
17.
Jún.

Az utolsó focikupa
Bronzéremmel zártak az 1-2. osztályosok...

 
 
 
17.
Jún.

Köszönjük munkátokat!
Köszönetnyilvánítás...

 
 
 
21.
Szep.

Mobilitási hét, sportágválasztó
Részt vettünk mi is...

 
 
 
23.
Szep.

Foci Diákolimpia I. kcs selejtező
Fölényes győzelmeket arattunk...

 
 
 
30.
Szep.

Közlekedésbiztonsági nap
A Rendőrség programja a Stadion parkolójában...

 
 
 
30.
Szep.

Foci Diákolimpia 2. kcs
Elindult a selejtező köre a másodikosoknak is...

 
 
 
7.
Okt.

Köztársaság Kupa 2013.
23. alkalommal rendezték meg a Köztársaság Kupa egyéni atlétika versenyt...

 
 
 
9.
Okt.

Foci Diákolimpia 3. kcs
Az 5-6. osztályosok is labdába rúgtak... 

 
 
 
9.
Okt.

Nemzetközi floorball kupa
A Lizards Floorball Team második alkalommal vett részt külföldön, rangos nemzetközi tornán, a 10. Stupava Floorball Kupán...
 

 
 
 
17.
Okt.

Foci Diákolimpia 4. kcs
A legidősebbek is fociztak...

 
 
 
17.
Okt.

OTP-Bozsik Program 3. kcs.
Az 5-6. osztályosok ma kezdték a Bozsik Intézményi Alaptornát.
 

 
 
 
29.
Okt.

Otp-Bozsik Program II-III. kcs őszi forduló
A foci ment is, meg nem is...

 
 
 
29.
Okt.

III. kcs kézilabda Diákolimpia
Mennek a kézimeccsek is...

 
 
 
26.
Nov.

Országos 2. tornászok!
Az országban második csapatunk...

 
 
 
5.
Dec.

2. kcs Futsal Kupa
Az 1. Futsal Club által rendezett Suli-Futsal Tornán a 2. helyről várjuk a tavaszi visszavágót...

 
 
 
19.
Dec.

Városi bajnok futsalcsapat
A legidősebb csapatunk aranyéremmel zárt...

 
 
 
12.
Jan.

Foci hírek visszamenőleg és jelenleg
Néhány gyorshír a sulis labdarúgás berkeiből...

 
 
 
15.
Jan.

Fanni kimagasló eredményei
Kövér Fanni eredményei önnmagukért beszélnek...

 
 
 
21.
Jan.

Floorball beszámoló
Decemberi meccsek beszámolója...

 
 
 
21.
Jan.

Szilveszter Kupa és vasárnapi floorball forduló
Két hír a floorball pályáról...

 
 
 
21.
Jan.

Városi bajnok focicsapat
Az OTP-Bozsik iskolai program téli teremkupáján veretlenül nyertek a legkisebbek...

 
 
 
24.
Jan.

Jégkorongos hírek tavalyról
 Áron már csapattag a Veszprémi Jéglovagoknál...

 
 
 
24.
Jan.

Decemberi jégkorongos hírek
Karácsony előtt még volt forduló... 

 
 
 
24.
Jan.

Januári jégkorongos forduló
 Áronék nyerni mentek, nyertek is...

 
 
 
24.
Jan.

A legkisebb jégkorongosok is meccseltek
Elsőseink és másodikosaink is jégre léptek... 

 
 
 
24.
Jan.

OTP-Bozsik program 3. kcs
A második helyen végeztünk...

 
 
 
28.
Jan.

Vasárnapi floorball forduló
Nagyarányú győzelmet arattak a Gyíkok...

 
 
 
31.
Jan.

Legkisebb focistáink
Elsős csapatunk részt vett az első kupán...

 
 
 
3.
Feb.

Jól kezdtek a legidősbbek a futsalban
Veretlenek a fiúk...

 
 
 
3.
Feb.

2 tornacsapatunk megyei bajnok!
Az alsós leány csapataink elhozták az aranyakat...

 
 
 
7.
Feb.

Mini jégkorongos torna Tatabányán
Messzire utaztak a kis Jéglovagok...

 
 
 
7.
Feb.

Szupermini hokitorna Baján
 Négy győzelemért érdemes volt elutazni...

 
 
 
17.
Feb.

A városi jégkorcsolya váltóversenyt...
....is megyerték a gyerekek!

 
 
 
25.
Feb.

Floorball beszámoló
Örömmel adunk hírt a győzelmekről...

 
 
 
25.
Feb.

Kis kézislányaink meccsen voltak
Bár még csak nézőként...

 
 
 
26.
Feb.

Marci megyei bajnok!
Asztaliteniszben a dobogó első fokán...

 
 
 
27.
Feb.

Suli Futsal 3. kcs III. hely
Az 5-6. osztályosoknak befejeződött a futsal kupa...

 
 
 
27.
Feb.

Floorballos győzelem
Nagyarányú soknull is volt...

 
 
 
3.
Már.

Tornászaink Területi II. és IV. helyezettek!
Így mindkét csapatunk továbbjutott az országos döntőre...

 
 
 
7.
Már.

Bence 2. helyezett!
A judo sportágban (is) jeleskedik...

 
 
 
7.
Már.

Floorball beszámoló
Törökbálintra utaztak a Gyíkok...

 
 
 
11.
Már.

Marci a ping-pong országoson...
megkapta a legrosszabb sorsolást...

 
 
 
11.
Már.

Dominika megyei bajnok tájfutó!
A megyében ebben az évben sem talált legyőzőre...

 
 
 
11.
Már.

Floorball hírek
 Hideg és forró zuhany is volt...

 
 
 
13.
Már.

Városi bajnok a legidősebb futsal csapatunk!
6-7-8-os csapatunk kitett magáért...

 
 
 
14.
Már.

Tornászbál lesz nálunk!
Szeretnénk meghívni mindenkit... 

 
 
 
19.
Már.

Amatőr floorball bajnokság
 Kupagyőzelem Érden...

 
 
 
2.
Ápr.

Floorball hírek
Szoros volt, de megvan...

 
 
 
8.
Ápr.

VKE- Nelson Mountain Bike Diákolimpia 2014
Csapatban elsők lettünk, egyéniben dobógós helyeket szereztünk...

 
 
 
8.
Ápr.

Floorball hírek
Döntetlen lett, izgulhatunk...

 
 
 
9.
Ápr.

Katasztófavédelemből jeles!
A nyolcadikosok alaposan elhárították az összeomlást...

 
 
 
14.
Ápr.

Országos 3. tornászaink!
Bronzérem az Országos Döntőn...

 
 
 
14.
Ápr.

Városi bajnokok a másodikos focistáink!
Aranyérmes másodikos aranylábúak...

 
 
 
14.
Ápr.

A legkisebbek 11. helyezettek az országoson!
Az ország legjobb csapatai között versenyeztek, ügyesek voltak...

 
 
 
15.
Ápr.

Beíratkozás leendő elsősöknek!
 Április 28!

 
 
 
5.
Máj.

Dominika megyei bajnok!
Tájfutásban a legjobb a környéken...

 
 
 
5.
Máj.

Floorball Komáromban
Másodikak a Gyíkok a Magyar bajnokságban!

 
 
 
5.
Máj.

Megyei Bajnok a másodikos focicsapatunk!
Megnyerték a fiúk a megyeit...

 
 
 
5.
Máj.

Judo hírek
Bence ezüstérmet szerzett...

 
 
 
13.
Máj.

Fanni és Anna megyei bajnok atléta!
Egyéni bajnokok...

 
 
 
13.
Máj.

Floorballos végjáték
Az utolsó hétvége...
 

 
 
 
13.
Máj.

Lara országos bajnok gumiasztalon!!!!
A legkisebbek között a legnagyobb...

 
 
 
14.
Máj.

Tornászlányaink ismét eredményesek voltak
Szépen csillog az ezüstérem...

 
 
 
27.
Máj.

Dominika Országos ötödik!!!
Versenyről-versenyre kitűnő eredmények...

 
 
 
27.
Máj.

Országos harmadik a másodikos focicsapatunk!!!
Bronzérmet nyertünk...

 
 
 
28.
Máj.

Kis elsős focistáink
A legkisebb csapatunk...

 
 
 
28.
Máj.

Anna és Fanni az Országos Döntőn
remekül teljesített...

 
 
 
29.
Máj.

A Bozsik iskolai program vége
de jövőre folytatjuk...

 
 
 
9.
Jún.

Mountain Bike Diákolimpia Országos eredmény!
Bencék kitettek magukért...

 
 
 
19.
Jún.

Köszönjük munkátokat!
 

 
 
 
30.
Aug.

Új tanévév kezdődik
Hajrá Simonyi!!!

 
 
 
30.
Aug.

Évnyitó
 

 
 
 
30.
Szep.

Atlétika Ügyességi és Csapatbajnokság
 Erdményesek voltak csapataink...

 
 
 
30.
Szep.

Köztársaság Kupa 2014.
Az iskolák pontversenyében a 2. helyen végeztünk! 

 
 
 
30.
Szep.

A fociévad elkezdődött
 A műfüves pályán izzanak a stoplik...

 
 
 
30.
Szep.

Dominika tájfutó eredményei
 Két első hellyel lett gazdagabb...

 
 
 
1.
Okt.

Floorball beszámoló
 U15 1. Forduló, 2014.09.28.


 
 
 
20.
Okt.

Bozsik iskolai program őszi fordulók
Elkezdték a fiúk...
 

 
 
 
3.
Nov.

Tornászlányaink ügyesen versenyeztek
az országos bajnokságon bronzot szereztek...

 
 
 
10.
Nov.

Balázs oszágos második!
 Ezüstéremmel gazdagodott...

 
 
 
12.
Nov.

1. Bukfenc Olimpia
Ügyeskedtek alsósaink...nem is akár hogy... 

 
 
 
18.
Nov.

Floorballosok hétvégéje
 nyertes meccsel zárult...

 
 
 
21.
Nov.

Elkezdődött suli futsal
nem döntöttünk... 

 
 
 
22.
Nov.

A Simonyi-hét végén
sportnapot tartottunk...

 
 
 
20.
Dec.

Jégkorongosaink meccseltek párat
 december elején...

 
 
 
14.
Jan.

Floorball hírek
 Nagyon jól sikerült az évkezdet a veszprémi U17-es csapat számára...


 
 
 
14.
Jan.

Ismét floorball hírek
 Első hazai mérkőzését játszotta a szezonban a Gyíkok U15-ös csapata a nagy rivális Vajda White Sharks ellen...

 
 
 
17.
Jan.

Megyei Bajnokok a fiúk!!!
7-8-os csapatunk futsalban legyőzhetetlen Veszprém megyében...

 
 
 
28.
Jan.

Megyei leány torna döntő volt ma a suliban
és eldőlt a továbbjutás joga...

 
 
 
3.
Feb.

Floorball hírek
 Két bajnoki mérkőzést játszottak a Gyíkok...

 
 
 
3.
Feb.

Asztalitenisz megyei bajnokaink
 Két fiunk megy az országos döntőre...

 
 
 
8.
Feb.

Országos 8. futsal csapatunk!
 Szép volt fiúk...!

 
 
 
11.
Feb.

Floorballos győzelem
 hazai pályán, a visszavágón is...

 
 
 
25.
Feb.

Történelmi ping-pong siker!
Bronzérem az országoson... 

 
 
 
11.
Már.

Dominika ismét megyei bajnok!
 4 megye legjobbjait futotta le...

 
 
 
11.
Már.

A kézis (kis)lányok győztek!
Almádiban meccseltek... 

 
 
 
13.
Már.

Szupermini jégkorongosok
  hazai környezetben meccseltek...

 
 
 
13.
Már.

Iskolák közötti korcsolya verseny
alsós csapatunk megnyerte...!

 
 
 
21.
Már.

Éremeső a Torna Diákolimpián!
 3 csapat 3 bronzérem és még egyéni ezüst, bronz...

 
 
 
25.
Már.

Kézis fiaink ezüstérmesek a városin!
 Szépen csillog ez az érem...

 
 
 
26.
Már.

Futsal sikerek!!!
(jó) véget ért a bajnokság... 

 
 
 
14.
Ápr.

Legkisebb csapatunk a városi foci Diákolimpián
 ügyesen játszottak, harmadikak lettek...

 
 
 
14.
Ápr.

Mezei futás országos döntőn voltak lányaink és fiúnk
megyei bajnokaink Gödöllőn futottak...

 
 
 
15.
Ápr.

Nelson mountain bike Diákolimpia területi döntő
 

 
 
 
29.
Ápr.

Megyei 2. helyen focicsapatunk!
 ezüstérem jutott a mai napon...

 
 
 
1.
Máj.

Köszönjük a támogatást!
 

 
 
 
6.
Máj.

Atlétika: város és környéke többpróba Diákolimpia egyéni és csapatverseny
 ez igazán szép volt...

 
 
 
7.
Máj.

Floorball beszámoló
 

 
 
 
12.
Máj.

Megyei bajnok atléta csapataink és egyéni versenyzőink!
 EZ IGEN!!!    

 
 
 
18.
Máj.

Leány tornászaink Pesten versenyeztek
egyéni gyakorlataikat mutatták be... 

 
 
 
26.
Máj.

Az idei Bozsik iskolai program vége
 

 
 
 
29.
Máj.

Kövér Fanni országos bajnok!!!
 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 
 
3.
Jún.

Kadnár Lajos Labdarúgó Emlékverseny
 Az idei utolsó foci...

 
 
 
3.
Jún.

Országos Atlétika Egyéni és Csapat Többpróba Döntő
ismét Székesfehérváron...

 
 
 
3.
Jún.

Dominika tájfutó eredményei
 

 
 
 
7.
Jún.

Csenge ugráson bajnok!!!
 

 
 
 
8.
Jún.

Gergő országos bajnok!
biciklizni tudni kell... 

 
 
 
9.
Jún.

Beni országos bajnok!
 két keréken első...

 
 
 
9.
Jún.

Ákos megyei harmadik
a küzdelemben...

 
 
 
13.
Jún.

Laura ugráson bajnok!
a gyerek kezdőben...

 
 
 
13.
Jún.

Köszönjük munkátokat!!!
idén kitettetek magatokért...

 
 
 
16.
Szep.

FANNI EURÓPA LEGJOBBJA!!!
 

 
 
 
30.
Szep.

Köztársaság Kupa 2015.
 Szép volt fiúk, szép volt lányok...!

 
 
 
4.
Okt.

Generali-s hétvége a Balatonon
 

 
 
 
6.
Okt.

Beni BMX bajnok!
4 kupát hozott haza...

 
 
 
11.
Okt.

LILI ORSZÁGOS BAJNOK, CSENGE MÁSODIK!!!
Újra van országos bajnok tornásza iskolánknak...

 
 
 
12.
Nov.

Gumiasztalosaink a dobogó alá nem adják!
Szép volt lányok, szép volt fiúk....!

 
 
 
19.
Nov.

Lili 2. a montiversenyen!
 

 
 
 
15.
Dec.

Tavalyi Országos Bajnokaink díjakat vettek át
 

 
 
 
19.
Feb.

Taekwon-do sikerek
 

 
 
 
23.
Feb.

Judokáink versenyeztek
 és érmekkel tértek haza...
 

 
 
 
23.
Feb.

Havas óráink
 

 
 
 
4.
Már.

Foci Bozsik-program és Sulifutsal hírek
 

 
 
 
22.
Már.

Dani megyei judo bajnok!
 

 
 
 
3.
Ápr.

Lányaink nemzetközi tornaversenyen jártak!
 

 
 
 
8.
Ápr.

Mezeifutó Országos Diákolimpián futottak lányaink
 

 
 
 
16.
Ápr.

Városi bajnokok focistáink!
 
 

 
 
 
16.
Ápr.

Tornászlányaink Pesten /csapat/versenyeztek
 

 
 
 
17.
Ápr.

Megyei Tájfutó Diákolimpia
 

 
 
 
20.
Ápr.

Megyei bajnokok labdarúgóink!
 

 
 
 
25.
Ápr.

Aranyeső a gumiasztal országos döntőn!!!
Csongi kétszeres, Lara egyszeres országos bajnok!

 
 
 
25.
Ápr.

Ákos taekwon-do kupagyőztes!
 

 
 
 
27.
Ápr.

Kerékpáros program a suliban
 

 
 
 
27.
Ápr.

A sport legyen a tied!
 

 
 
 
1.
Máj.

Emlékezetes Dunaferr Kupa
 

 
 
 
8.
Máj.

Taroltunk a városi atlétikai versenyen!
 

 
 
 
13.
Máj.

Országos labdarúgó döntő 14. hely
 

 
 
 
16.
Máj.

Báthory Kupán jártak kéziseink
 

 
 
 
22.
Máj.

Megyei bajnok atlétáink
 

 
 
 
22.
Máj.

9 éremet hoztak a tornászlányok!
 

 
 
 
22.
Máj.

Gumiasztal Dunaferr Kupa érmekkel
 

 
 
 
24.
Máj.

Márk országos 7. tájfutásban!
 

 
 
 
31.
Máj.

Atlétika Országos Döntő
 

 
 
 
17.
Szep.

Video a Youtube-on Rólatok!
 

 
 
 
27.
Szep.

Autómentes nap 2016.
 

 
 
 
28.
Szep.

Köztársaság Kupa 2016.
FÉNYES GYŐZELEM!!!

 
 
 
29.
Szep.

Fanni országos csúcstartó!!!
 

 
 
 
2.
Nov.

Torna sikerek az Országos Bajnokságon!
A legjobb nyolcban a lányok...

 
 
 
20.
Nov.

Serdülő kcs. tornaverseny
 

 
 
 
20.
Nov.

Gyűjtsünk a rászorulóknak!
 
 
 

 
 
 
20.
Nov.

Martin a legjobb játékos!
 

 
 
 
21.
Nov.

Taekwon-do érmek
 

 
 
 
21.
Nov.

Montis érem
 

 
 
 
27.
Nov.

Lara és Botond országos bajnok!!!
 

 
 
 
4.
Dec.

"Zsebibaba" tornászaink versenyeztek az országos bajnokságon
 

 
 
 
14.
Dec.

Lili most gyorsabban tekert...
 

 
 
 
23.
Dec.

Városi bajnok a futsalcsapatunk!
 

 
 
 
15.
Jan.

Futsal csapatunk megyei negyedik!
 

 
 
 
31.
Jan.

Jó hírek tornászaink háza tájáról
 

 
 
 
5.
Feb.

Futsal hírek
Városi bajnok csapatunk!!!

 
 
 
18.
Feb.

Zselyke országos ranglista vezető!!
Két távon is...

 
 
 
27.
Feb.

Taekwon-do sikerek
 

 
 
 
28.
Feb.

Fanni országos bajnok, ketten dobogósok!
 

 
 
 
2.
Már.

Bozsik-foci hírek
 

 
 
 
5.
Már.

Kézis lányaink városi harmadikak
 

 
 
 
28.
Már.

Érmek a Megyei Mezeifutó Diákolimpián
 

 
 
 
11.
Ápr.

Tornászaink jól szerepeltek nemzetközi versenyen
 

 
 
 
17.
Ápr.

Első hatban az Országos Mezeifutás Döntőjén!
 

 
 
 
17.
Ápr.

Tornászaink csapatban másodikak
 

 
 
 
30.
Ápr.

"Világbajnok" hokisaink
 

 
 
 
30.
Ápr.

Fanni országos csúcstartó!
 

 
 
 
3.
Máj.

Nemzetközi kupán voltak tornászaink!
 

 
 
 
8.
Máj.

Diákolimpia ORSZÁGOS BAJNOKOK TORNÁSZAINK!
 

 
 
 
9.
Máj.

Diákolimpia atlétika megyei bajnokaink!
 

 
 
 
24.
Máj.

Tornaérmek az élvonalból
 

 
 
 
28.
Máj.

Dunaferr Kupa
 

 
 
 
13.
Jún.

Éremeső a Gumiasztal Diákolimpián!!!
 

 
 
 
13.
Jún.

Bronzérmes tornász Zsebibabák
 

 
 
 
22.
Jún.

Magyarország jó tanulói-jó sportolói
 

 
 
 
4.
Okt.

Őszi foci 2.b győzelmekkel
 

 
 
 
9.
Okt.

Köztársaság Kupa 2017.
 

 
 
 
10.
Okt.

Legidősebb leányaink torna csapatversenyen voltak
 

 
 
 
27.
Nov.

Hanna Európa Bajnok!
 

 
 
 
27.
Nov.

Torna serdülő korcsoportos egyéni versenyzőink
 

 
 
 
27.
Nov.

Torna Zsebibaba Országos Bajnokság
 

 
 
 
11.
Dec.

Taekwon-do sikerek
 

 
 
 
23.
Dec.

Gumiasztal országos bajnokaink és helyezetteink
 

 
 
 
23.
Dec.

Ranglistás atlétáink
 

 
 
 
25.
Dec.

Jéglovagjaink
 Iskolánk a veszprémi jégkorong kiemelkedő bázisa évek óta!


 
 
 
25.
Dec.

Gerelyhajítóink
 A veszprémi gerelyhajítást iskolánk tanulói képviselik az országos bajnokságokon!


 
 
 
25.
Dec.

Legeredményesebb sportolónk Kövér Fanni
 


 
 
 
27.
Dec.

Tornászaink-gumiasztalosaink
 Eredményes sportolóink képviselik iskolánkat torna és gumiasztal sportágban

 
 
 
15.
Feb.

Városi Futsal bajnokaink és bronzosaink
 

 
 
 
27.
Feb.

Sportévnyitó 2018.
 

 
 
 
3.
Már.

Téli Dobó Országos Bajnokság bajnoka és helyezettjei
 

 
 
 
8.
Ápr.

Torna Diákolimpia Országos Döntő bronzokkal...!
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu