5.
Dec.

Floorball U-14 bajnoki forduló, Érd
Megérdemelten győztek a Lizards-ok.

  ARES HOCKEY CLUB '94 - LIZARDS FT
 
  Időpont: 2012. december 02. 16 óra
  Helyszín: Érd
 
  Keret: Kasza Balázs, Orosz Luca, Réti Péter, Réti Panni, Fertig Dávid, Balogh Roland, Tóth Imi, Trombitás Anna, Horváth László, Tótik Simon, Bögi Levente
 
  Az Erima fiú U14-es bajnokság alapszakaszi mérkőzéseinek felénél járva a Lizards FT az Ares HC otthonába látogatott. Annak tudatában, hogy ellenfelünk a tabella végén áll, könnyű mérkőzésre számítottunk. A játék képe így is alakult. Az első gólig 7 percig kellett várni, de ellenfelünk védelmi hibánkat kihasználva ki is egyenlített. Ezután elkezdődött a gólgyártás a mi részünkről. Csapatunk kiegyensúlyozott jó játékot mutatva magabiztosan győzte le ellenfelét. A csapat erősségét mutatja az a tény, hogy mindenki részt vett a gólszerzésben. A mérkőzés utolsó harmadában játszottunk emberelőnyben is, amit kiválóan értékesített csapatunk! Csapatunkból kiemelném Réti Pannit, aki védőként egyedül végigvitte a labdát a pályát, s remekül felismerte az előtte álló lehetőséget, s távoli lövését nem tudta kivédeni az ellenfél kapusa.
  A bajnokságban jelenleg 4. helyen áll a Lizards FT, következő hazai mérkőzésünket december 16-án játszuk 14:00-kor a Stadionban a Debreceni FSE ellen!
 
 
Gratulálunk!
 
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu