21.
Jan.

Floorball beszámoló
Decemberi meccsek beszámolója...

 
  Hát elkezdődött. U11-es csapatunk is megkezdte a bajnokságot. Sajnos felemásra sikeredett a nap.
  Fiataljaink derekasan küzdöttek, de a mai napon a Krokodilok "A" csapata szerencsésebb volt és 1 góllal legyőzött minket. A bemelegítés jól sikerült, gólzáporos mérkőzésen vertük a Krokodilok "B" csapatát. Itt Máté és Benedek is belekóstolhatott, milyen egy bajnoki mérkőzés, látszott rajtuk, hogy élvezik a játékot, bár még sokat kell tanulniuk ebből a sportból. Máté ezen a mérkőzésen megszerezte első bajnoki gólját.
  A következő mérkőzés már nehezebbnek ígérkezett. A Krokodilok "A" csapata ügyes képességű gyerekekből áll. Szoros, változatos és a végletekig kiélezett, izgalmas mérkőzés volt. Felváltva vezettek a csapatok, a kis gyíkok harcoltak, küzdöttek, de sajnos a végére elfáradtak. A vereség ellenére dicséret illeti a gyerekeket.
Reméljük a következő mérkőzéseken is ilyen lelkesen és ügyesen fognak játszani.
 
 
 
  Magyar Bajnokság U14, Veszprém, 2013-12-07
 
  Lizards FT – SzPK Nokia Komárom
 
  7-6 (3-3, 2-2, 2-1)
 
  Imádom a Lizards – SzPK mérkőzéseket. Mindig izgalmasak, a végső sípszó felhangzásáig nem lehetünk biztosak a végeredményben. Ez most sem volt másként.
  A mérkőzés során két gólnál nagyobb különbség nem volt a két csapat között. A Gyíkok kisebb fölényét az mutatja, hogy szinte végig ők vezettek. Voltak azonban megingások az első két harmadban. A kezdetben kialakított kétgólos előnyt például az első harmad végén 20 másodperc alatt dolgozta le a maroknyi komáromi csapat.
  A második harmad derekán pedig még a vezetést is megszerezte az SZPK. Aztán a harmad végére kiegyenlített a hazai gárda és utána nem is adta ki a kezéből a mérkőzést. Az utolsó játékrészben nagyon okosan játszottak és nem követték el a kezdetben látott hibákat.
  3 és fél perccel a mérkőzés vége előtt újra egy gólra olvadt a Lizards előnye. Az erődvárosiak kiadtak magukból mindent a hajrában, de nem sikerült újból az egyenlítés. Most hazai győzelmet hozott a rangadó, reméljük a visszavágón vendégsiker születik.
 
 
Unihoki U15 Magyar Bajnokság 1. forduló, Budapest, 2013.12.08.
 
Ares – Lizards FT 2-11 (0-6, 2-5)

Lizards FT – Phoenix FSE 7-2 (4-1, 3-1)
 
  Elindult számunkra az utolsó bajnokság is. A kisebb pályán játszott unihoki fekszik a csapatnak.
  Mi kezdtük a napot az Ares csapata ellen. Az eredmény miatt egyszer sem kellett izgulnunk, azért viszont igen, hogy ne sérüljön meg senki. Az ellenfelünk nagyon keményen, a testi fölényüket kihasználva próbálta megállítani a támadásainkat. Szerencsére a gyíkok, nevükhöz méltóan, többször kisiklottak a védők karmaiból, és tiszta helyzeteket kialakítva könnyen szereztek gólokat.
  A második mérkőzésünkig volt még két meccs. Az elsőben az SZPK nagy csatában végül győzött a Phoenix ellen, majd a házigazda Vajda Iskola csapata sima győzelmet aratott az Ares fölött.
  Látva a Phoenix első mérkőzését szoros csatára számítottunk. A kezdés ebben csak megerősített minket, mivel fél percen belül kaptunk egy gólt. Szerencsére ez felébresztette a veszprémi gyerekeket. Szépen elkezdték felépíteni a támadásokat és átvették az irányítást. Annyira jól sikerült összekapnia magát a csapatnak, hogy a Phoenix következő gólját a mérkőzés vége előtt 3 és fél perccel szerezte, 7 kapott gól után. Jól járattuk a labdát az egész mérkőzés során, mindenki kivette a részét a játékból, kapusunk nagyokat védett, ezzel is segítve a csapatot a végső győzelem felé.
 
 
 Íme néhány kép:
 
 
DSC_0086_002.JPG
 
 
LFT_SZPK.JPG
 
LFT_SZPK1.JPG
 
u11.jpg
 
 
 
Gratulálunk!

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu