7.
Feb.

Szupermini hokitorna Baján
 Négy győzelemért érdemes volt elutazni...

  Szupermini torna Baján! (2014.01.26.)

  Baján 5. éve rendeznek január utolsó vasárnapján jégkorong tornát a legkisebbek részére, amin a OXXO Veszprémi Jéglovagok immár második alkalommal vettek részt. Idén a hagyományosan négycsapatos tornán a hazai Balu TSE mellett a HC Kiskőrös, a Pécsi Skacok és a Jéglovagok léptek pályára.

  Az idei első idegenbeli tornára szerencsére nem kellett korán kelni a lurkóknak, a 8 órás indulásra mindenki frissen érkezett, ennek megfelelően az út is jó hangulatban telt. A gyerekek a busz hátsó felében bandáztak, míg a kísérő szülők az első részben próbáltal lelkiekben felkészülni a meccsekre.

  A 10.30-as érkezést egy villám öltözés követte, mivel az első meccsüket 11.40 helyett kb 11 órakor a HC Kiskőrös ellen játszották. Egy jól sikerült hazai torna után az első idegenbeli összecsapást is sikeresen vették a kis Lovagok. Gyors csere után a hazai Balu TSE csapata ellen is eredményesek voltak. Végre egy kis pihenő is következett, csokizás és teázás, amíg a jégen a Balu TSE és a HC Kiskőrös csapatai küzdöttek. A harmadik körben ismét a kiskőrösi csapat ellen léptek jégre a veszprémi hokisok, utolsó meccsként pedig a Pécsi Skacokkal csatáztak egy jót.

  Bár a kicsiknél még nem számolják a gólokat, hiszen náluk nem az eredmény, hanem a játéklehetőség és a sportolás a fontos, a szülők magukban négy győzelmet könyvelhettek el.

  A jó hangulatú bajnokság (köszönhetően a lelkes szurkolóknak és szülőknek) zárásaként, minden résztvevő kapott érmet, a csapatok pedig oklevelet.

  Kellemes emlékekkel a szívünkben, (és a szokásos isteni hot-doggal a hasunkban) indulhattunk haza.

A csapat: 

Baja_U8_2014._01._26__47_.jpg

 

A csapatban szereplő simonyisok: Dublecz Gergő, Debreczeni-Bárány Kolos, Borbély Benedek, Mészáros Gergő, Nagy Ádám, Szűcs Botond


 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu