5.
Máj.

Judo hírek
Bence ezüstérmet szerzett...

  Csipet-csapat Nagyatádon:)
 
  Egy jól szervezett, (eredmény hirdetésig) gördülékenyen zajló versenyen vettek részt judokáink. Boti a "hányattatott" reggelt maga mögött hagyva, az 5 fős csoportjában szépen teljesített, "élmény judot" mutatott be. Csak a döntő mérkőzésen győzte le a betegség, a fáradtság és az ellenfél, de nagyon megdolgozott a szépen csillogó ezüstéremért.
  Nándi a 2db 3fős csoport egyikében kezdett, s csoport elsőként harcolhatott tovább. Az elődöntőt és a döntőt is megnyerte. Lendületes, koncentrált versenyzése meghozta a megérdemelt sikert és az aranyérmet.
  Zétény egyedül maradt a súlycsoportjában, így csak barátságos mérkőzése volt. A célt elérte, bátran kiállt, és egy kicsit megdolgoztatta az ellenfelét a győzelemért. De azért kapott egy aranyérmet a bátorságáért:) Már csak a "nehéz súly" volt hátra. Buli jól megdolgozott a győzelmekért. A döntőben egy vitatott bírói ítélet sem zökkentette ki, és nagy küzdelemben megszerezte az aranyérmet. Összességében elmondható, hogy a fejlődésük szempontjából jó verseny volt. Olyan ellenfelekkel küzdhettek, akikkel még nem találkoztak eddig össze a tatamin. Boti remélem azóta már gyógyuló félben van. A három "haramia" pedig a balatonboglári Várdombon lazíthatott egy kis bobozással, kalandparkkal, kilátó látogatással. Köszönet a felkészítésért Gábor bácsinak, és köszönet Ferinek, akik szárnyai alá vette a kis csapatot:)
 
  Pápa:bronzos-aranyos:)
 
  Előre is bocsánat, de nem lesz teljes a beszámoló, hisz minden versenyzőnket nem tudtam nyomon követni. Remélem kiegészítitek a többiekkel.
  Először had említsem meg Zétényt (2008), akit a 2005-ben születettekkel egycsoportba sorsoltak. Mókás volt, és ezúton is megköszönném ellenfeleinek a kíméletet és a segítséget. A kitűzött cél teljesítve lett, nem ijedt meg a nagyoktól és mind a 3 mérkőzésre bátran kiállt.
  Bár e párharcok egyik fél fejlődését sem segítették tevékenyen. Egy bronzérmet azért sikerült "kisírnunk" neki biztatásként. Nándi a tegnapi formát átmentve, könnyedén szerezte meg az aranyérmet. Décsy Dávid, aki Zéti csoportjában volt, csak a későbbi győztestől kapott ki, így az ezüstérmet szerezte meg. Buli korcsoportjában nem volt ellenfél, így a 2 évvel idősebb C-sek között próbálhatta ki magát. Kissé fáradt volt, de a küzdőszelleméért dicséretet érdemel. Nem adta könnyen a győzelmet, megizzasztotta ellenfeleit. Végül bronzérmet vehetett át. Barna is éremmel térhetett haza, hisz ugyan kissé bátortalan volt, de 1 győzelem és 1 vereség után ezüst került a nyakába. Öröm volt Rékát hosszú sérülés után újra a tatamin látni. A tőle megszokott lendülettel és koncentrációval küzdött, és meg sem állt az aranyéremig. Jó felkészülés volt számára a közelgő korosztályos verseny előtt. Patkó Boti aranyérmet szerzett épp Bulcsút és Vajda Bencét, aki ezüstérmes lett, megelőzve.
  Takács Regő aranyérmet hozott el, remek technikai megmozdulásokat bemutató küzdelmek után. Lőrinc a felnőtt kategóriában nem talált legyőzőre.
Köszönet Károlyi Gábor sensei-nek , és Takács Attilának a felkészítésért.
 
 
Gratulálunk!

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu