25.
Dec.

Jéglovagjaink
 Iskolánk a veszprémi jégkorong kiemelkedő bázisa évek óta!


  Hatodik évfolyamig minden osztályban vannak a Veszprémi Jéglovagok csapataiból tanulóink. Az együttműködés -amelyet az Iskola és Egyesületünk kötött- a veszprémi jégkorong utánpótlás érdekében eredményezi azt, hogy ilyen sok remek jégkorongozó jár napi szinten edzésekre. Szintén az együttműködésnek köszönhető, hogy iskolánk minden tanulója, aki elsőben iskolánkat választja, egy korcsolya oktatási program keretében ingyenesen tanulhat korcsolyázni!

  Az évek óta tartó együttműködésnek köszönhetően az idei évtől a mindennapos testnevelés keretében heti egy alkalommal a testnevelés órákon a jégkorongozó gyerekek a helyi jégpályán edzéseken vehetnek részt, melyet az egyesület szervez és a gyerekek utaztatását is biztosítja!

  Ezen lehetőségeknek hála iskolánk tanulói adják a Jéglovagok csapatainak gerincét. A gyerekek négy korosztályban U8, U10, U12, és U16 képviselik városunkat a különböző bajnokságokban és tornákon. Munkájukhoz sok kitartást a mérkőzésekhez sportsikereket kívánunk a következő esztendőre is!

 

 hokisk__p.jpg

 

hokisk__p1.jpg

 

hokisk__p3.jpg

 

 hokisk__p2.jpg

 

Gratulálunk az egész éves kiváló szerepléhez!


 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu