25.
Dec.

Gerelyhajítóink
 A veszprémi gerelyhajítást iskolánk tanulói képviselik az országos bajnokságokon!


  Évtizedek óta Iskolánk egyik fő sportága az atlétika. Eredményesen vesznek részt tanulóink a Diákolimpia küzdelmeiben, valamint a korosztályos szövetségi versenyeken is. Több kiváló atléta kezdte iskolánk falai közt pályafutását köszönhetően a VEDAC és Iskolánk közti szoros együttműködésnek.

  Ennek tudatában nem meglepő, hogy a tavalyi évben létrejött új atlétikai szakágat iskolánk volt és jelenlegi tanulói képviselik, edzőjük is iskolánk testnevelő tanára.

  A gyerekek az elmúlt szezonban rengeteget edzettek és készültek, ennek eredményeként sikert siker követett. Országos bajnoki címekkel kiemelkedő, eredményekben gazdag évet zártak a gyerekek. Mindenki folyamatosan fejlődve a szezonban egyre nagyobb hajításokkal bizonyította, hogy a sok munka mindig meghozza eredményét! Ennek eredményeként Kéri Gerda a 11 éves lányok között, Dósa Jázmin a 12-éves lányok között lett az idei Örökranglista vezető! Kövér Fanni úgy, mint tavaly új országos csúccsal végzett az Újonc korosztály bajnokaként! A fiúk mezőnyében Földy Kornél és Lipót Dániel is előkelő helyen találhatóak korosztályuk Örökranglistáján.

 

 Fanni.JPG

 

Gerda.JPG

 

J__zmin.JPG

 

Korn__l_Dani.JPG

 

Gratulálunk az egész éves sikeres szerepléshez!


 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu