17.
Feb.

Kosarasaink győzedelmeskedtek!
 

 Vasárnap (február 12.) került megrendezésre a második megyei U11-es forduló Veszprémben.

Közel 30 gyerek, 3 csapat vett részt a tornán, melyet a Vetési Gimnáziumban rendeztek. A mérkőzések eredményei az alábbi módon alakultak:

VUKE Simonyi - VUKE Botev
54 - 51 
 
 
 
VUKE Botev - VUKE Cholnoky 
66 - 15 
 
 
 
VUKE Cholnoky - VUKE Simonyi
6 - 119 
 
 

Edzői nyilatkozatok:

Birkás András (VUKE Cholnoky) 
A második fordulóban is több játékosomnak ez volt az első meccse, a többieknek is a harmadik negyedik ami azért látszott is, nagyon bátortalanok voltunk. De voltak pozitív dolgok amikre építeni lehet, edzünk tovább, megpróbálunk fejlödni minél többet. Gratulálok a Simonyi és Botev csapatának!
 
Nemsur Martin (VUKE Simonyi)
Kissé álmosan kezdtünk, sok volt a  kihagyott ziccer, amit az ellenfél kontrából ki is használt. Majd összeszedték magukat a gyerekek és sokkal koncentráltabbak voltunk, sikerültek a befejezések és így megtudtuk nyerni mind a két mérkőzést.

Sári Kálmán (VUKE Botev)
Vasárnap lejátszott mérkőzések közül, nagy csatában alul maradtunk a VUKE Simonyi csapata ellen. Vereség ellenére elégedett voltam a gyerekek játékával és hozzáállásával. Az 1-1 elleni védekezésben előre léptünk, kicsit a ziccerek értékesítésével volt probléma. A fiúk nagyon ügyesek voltak. Külön kiemelném: Somogyi Dani, Fábián Bálint, Petrovai Máté Ede játékát.
A második mérkőzésen a Csolnoky csapata ellen, már a lányok is bátrabban bekapcsolódtak a játékba.
Látok fejlődést a gyermekek játékában.
 
 
kos__rcsapat.jpg
 
 
Gratulálunk!
 

 
 
   
 
Copyright © 2010 simonyisport.hu